Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Witam

użytkownik usunięty

Najgorszym błędem tego filmu było jego powstanie.Tak zbeszcześcić legendę.No po prostu brak mi słów,aby wyrazić jak mi jest niewymiernie przykro,że ludzie liczący tylko na zyski zniszczyli kolejny film i olali fanów mając fabułę wyłożoną na tacy.Wiem,że nie można wszystkiego zmieścić w jednym filmie,ale tak zrujnować Dragon Balla,eh żal.pl

ocenił(a) film na 6

następny temat mówiący o jednym i tym samym aż mnie mdli :/ i widzę tutaj kolejnego zagorzałego fana dla którego BD jest ważniejszy niż Pismo Święte... normalny żal poprostu:((

użytkownik usunięty
Lazaa

"święty" się odezwał!

ocenił(a) film na 6

"święty" nie jestem ale w życiu jest coś ważniejszego niż BD... polecam wszystkim odstawić kreskówki i dorosnąć

użytkownik usunięty
Lazaa

Po pierwsze to nie kreskówka tylko anime.Jak nie rozróżniasz anime od kreskówek to szkoda mi słów na ciebie.Jak lubisz to coś co jest na motywach DB to po co się w ogóle odzywasz na temat anime,które ma kilka serii.Ten film to kmiot jak ich mało.Najlepiej zekranizowanym anime jest Yattaman.Obejrzyj sobie i porównaj z Dragon Ballem wtedy pogadamy.

ocenił(a) film na 6

może sam poczytaj co to jest anime...
"Anime (jap. アニメ – anime) – skrócone angielskie słowo animation (jap. アニメーション animēshon?) oznaczające film animowany. W Japonii terminem tym określa się wszystkie filmy i seriale animowane, bez względu na kraj ich pochodzenia." (Wikipedia)

nie rozumiem poprostu po co zakładasz kolejny temat o tym samym skoro możesz się wypowiedzieć w wątkach już założonych, ja mam swoje zdanie a ty swoje

użytkownik usunięty
Lazaa

no i tego się trzymajmy.Podoba ci się tego masz prawo mi się nie podoba i tyle

ocenił(a) film na 1
Lazaa

Zaraz a czy tak nie jest ze Dragon Ball jest ważniejszy od Pisma Świętego??. W Dragon Ball-u przynajmniej są dinozaury a jakoś w Piśmie Świętym nie było wzmianki na ten temat. Jak chcesz dorosnąć to wybierz sobie lepszy wzór bo hipokryzja w Piśmie Świętym nie należy do tych najbardziej udanych.

ocenił(a) film na 1
Gogeta

argumentum ad dinosaurum! i'm lovin it! <3

ocenił(a) film na 8

Ale to jest Dragonball:Ewolucja. Podkreślam słowo EWOLUCJA, ludzie.

ocenił(a) film na 1
ArienneMD

Myślałem ze ewolucja ma rozwijać dane organizmy a nie cofać w rozwoju takie dzieła jak Dragon Ball.