Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Zróbmy Bojkot!

ocenił(a) film na 1

Jestem zagorzałym fanem DB - oglądałem wszystkie serie po 3 razy, mam karty z czipsów i miliony grafik na kompie z DB... tzn miałem kilka lat temu. Kocham DB i osobiscie uważam (po trailerach i recenzjach) że DB Ewolucja to padaka xD więc tu pojawia się moja propozycja:

Zróbmy mały bojkot i NIE IDŹMY do kina na DRAGON BALLA!

TU OD RAZU MÓWIĘ! NIE ŚCIĄGAJMY FILMÓW BROŃ BOŻE Z NETA! ANI NIE OGLĄDAJMY NA STRONACH ON-LINE! BO ZA TO CZEKA WIECZNE POTĘPIENIE JAK KAŻDY WIE! OKRADAMY W TEN SPOSÓB RZĄD I BIEDNEGO PRODUCENTA!(tu podziękowania dla Doktora Wong za radę odnośnie piractwa - PIRACTWU MÓWIMY NIE! ^^'), więc może warto by unieść się choć odrobinę honorem i nie iść z prądem globalizmu i komercji dając zarobić producentom i utwierdzić WONGA w słuszności nakręcenia Dragon Bullshit Z (choc "Zet" będzie pewnie zbyt mało chwytliwe i zrobią "Ultimate Battle of Earth" xD)

Wiem że i tak większość z Was pójdzie bo stwierdzą "CO moje 15zł może zmienić?" ale niech tak pomyśli kilka tysięcy osób? Grosz do grosza a będzie milion dolców.

Pozdrawiam

babalabu

O ja. Słowa uznania, że chciało Ci się napisać ten żałosny post.

lamentooo

Konto pewnie powstało wczoraj.. jedyny oceniony film to DB na 1 oczywiście.. Żal mi was na innych portalach też zakładacie mulitkonta żeby tylko obniżyć notę DB?

ocenił(a) film na 2
babalabu

Wiesz Shit shitem ale kurde poprostu jest to poprostu fizycznie niemozliwe zrobić z tak dobrej mangi dobrego fimu, więc niema co gadac, myslec i gdybac ;D peace for all