Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

może źle popatrzyłem, ale ta babka z dodatkowej sceny to nie była czasem matka tej małej dziewczynki z początku filmu? jeśli tak, to o co chodziło w tej dodatkowej scenie?

ocenił(a) film na 4
maciek33

Też mi sie tak wydawało że to ona. Nie mam pojęcia oco w tej scenie chodziło. Miałem nadzieje że po napisach po prostu piccolo otworzy oczy jak michael mayers w halloween ressurection. A tak to jest to kolejny gwoźdź do trumny tego filmu.

maciek33

A zauważyliscie ze jeko pomagierka potrafiła zmieniac postac ?? ale dlaczego ta kobieta to nie wiem ;d

ocenił(a) film na 1
maciek33

Jak to o co ? Piccolo źle się czuł, jego "kobieta" pojechała na drugi koniec świata żeby go stamtąd zabrać i położyć pod kordełke i próbowała zbić mu gorączke. ;)

ocenił(a) film na 1
cwanczyk

Zbic to mu probowala tylko co? xD

UBEKakaPOLICJA

Ludzie wasze domysły mnie zadziwiają.......

Przeciez na poczatku jak Mai napadła na tą wioske w celu znalezienia tej kuli, i chciała zabic ta kobiete ale... wkroczył Piccolo. I mi sie wydaje ze on nie kazał jej zabijac, za co ona była mu wdzięczna i pomogła mu gdy ten był w potrzebie. Rozwarzam tez ze za ten gest Piccolo uzna ze z ludzmi da sie zyc i zrezygnuje ze zniszczenia świata.

ocenił(a) film na 7
damianii

Nareszcie ktoś sensownie to zinterpretował. Taka wersja wydaje się najbardziej logiczna.

ocenił(a) film na 9
damianii

zgadzam się z Damanii to dkoladnie właśnie o to chodziłó będzie napewno następna część:)
co do filkmu nie był zły oczywiście oglądając pare lat temu bajke można mieć zastrzeżenia no ale cóż..bałam się że będziwe gorszy:)

ocenił(a) film na 1
maciek33

ta dodatkowa scena, ktora ogladalem juz wychodzac z sali....to poprostu zenada.

ocenił(a) film na 1
vegul

Mam nadzieje, ze nie beda robic dalszych czesci tego filmu, bo pograza sie jeszcze gorzej. Naprawde dawno takiego gowna nie widzialem...