to straszne ale już nic ich nie powstrzyma i trzeba oczekiwać najgorszego. smutne jest patrzeć na upadek symbolu lat młodości. gdyby coś takiego zrobili jeszcze powiedzmy ze smerfami albo kubusiem puchatkiem to chyba bym się powiesił
łał, chyba nie mówicie poważnie. naprawde czekacie na ten film? przecież już po zwiastunie widać że to będzie stolec dekady. myślałem że nic nie przebije transformersów a tu okazuje się że dragonball miażdży ich po całej linii.
bo efekty sięgające poziomem do seriali typu kroniki sary connor na pewno sprawią że będzie się podobało wszystkim fanom serii. nawet tym powyżej 12 roku życia
nie będę się kłucić, może po prostu poczekam aż najpierw obejrzycie serial
Jakbyś chciał wiedzieć to oglądałem 3 krotnie wszystkie odcinki oraz wszystkie filmy kinowe! Sam nie wiesz o czym mówisz obejrzałeś minutę filmu i już twierdzisz że będzie gniot, no patologia to tak jak byś oceniał książkę po okładce, chłopie idź się leczyć, jeżeli nie chcesz to nie oglądaj i nie smuć pierdół jak filmu nie oglądałeś!!!!!!!!!!!!!!!!
mieć nadzieję że to będzie film na poziomie co najwyżej średniaka to jak wierzyć w świętego mikołaja mając 30 lat. [no może 35]
a po obejrzeniu trailera... no cóż, nie chcę cię obrażać. po prostu tłumaczę sobie że go nie oglądałeś ;]
za to jestem bardzo ciekaw czy w ocenach przebije kwarantanne
w każdym razie z pewnością ten film to będzie kupa śmiechu,
ale mam wątpliwości czy bez zgrzewy browarów da się go przetrwać,
oo i założę się że w polskich kinach będzie dubbing ;] (czyli ostra jazda bez trzymanki)
całe szczęście dzisiaj rano doczytałem o nowym, prawdziwym, kinowym dbz.
reasumując: tak, masz rację to będzie gniot, ale z pewnością nie mogę go przegapić. może i obejrzę go w 15 minut jeśli będzie taka potrzeba, ale na pewno obejrzę ;]
szykuj zgrzewe ;).
mnie to najbardziej zadowalają longsleevy goku. genialne. (genialny żółw też niczego sobie)
można by zrobić niezły dramat/akcja a będzie film na poziomie power rangers (pewnie gorszy). trzeba być .... żeby się jeszcze oszukiwać że nie
Gorszego gówna niż power rangers napewno nie będzie! Oglądnijcie i dopiero oceniajcie proszę! A teraz mordy w kubeł!
Podzielam zdanie towarzysza.
Będąc dzieckiem byłem obsesyjnym fanem Dargonball'a. Oczywiście gdy się dowiedziałem, że powstanie film, uśmiech na twarzy towarzyszył mi bardzo długo.
Z czasem zacząłem się zastanawiać w jaki sposób oni to zrobią.
No i się doczekałem. Dziś obejrzałem trailer.
mało z fotela nie spadłem - zbezcześcili bajkę, która towarzyszyła mojemu dzieciństwu.
Od dawna wiedziałem, że większość amerykańskich filmów, to gnioty, plagiaty japońskich horrorów itd. ale tym razem przesil samych siebie.
Hail AmericA!