nie wypuszczajcie tego filmu na ekrany!!!! TO MA BYĆ DRAGON BALL????
CZY TO JAKIS ŻART??????????,bo to nie przypomina wogóle nic,a nic Kultowej MangiiAnime jaką był DB,DBZ i DBGT !!!!
przepowiadam wam jedną wielką masakre!!!!!!!---coś w stylu ulicznego wojownika z van damem!!!!!,szkoda,bo ten film zaprzepaści lepsze dalesze losy tej sreii na dużym ekranie!!!!.....MAM NADZIEJE,ŻE JAPOŃCZYCY ZROBIĄ COŚ W STYLU ORGINAŁU!!!!!!
P.Z.D.R.O dla wszystkich fanów Dragon Ball........
chyba musze sie zgodzic,bardziej mi podkreca to ze ktos poruszyl temat db i przenosi to na duzy ekran niz te zwiastuny ktore mozna zobaczyc...
wyglada to troche jak zolwie ninja czy cos takiego-komicznie.
z chcecia bym zobaczyl film blizszy oryginalowi.
ps.Songo wyglada jakby sie urwal z dyskoteki wiejskiej razem z bulma:/
matoły, oglądnijcie cały film i komentujcie, oglądnęli cwaniaki 2 minuty i już pieprzą bzdury!
DBGT wdł. mnie odstaje BARDZO dużo od DB i DBZ. To już nie było to samo + przebajerzone, bo niby jakim cudem wytłumaczyć, że Vegeta SSJ2 mógł zniszczyć planetę swoimi atakami bo były tak potężne, a SSJ4 używał swoich najmocniejszych ataków i nic ziemi nie było ;) W ogóle Vegeta spartolony.
pzdr
no wybacz ale filmu nie bede ocenial za tresc bo to nie bedzie jego zasluga.2 sprawa-zamiast wyzywac naucz sie dyskutowac
3 sprawa dyskusja toczy sie na temat zwiastunow-a one wg mnie zapowiadaja kleske.zwiastun ma zachecic do obejrzenia filmu.a chwilowo to bardziej chcialbym go zobaczyc jako probe stworzenia filmu z db.bo zwiastun-raczej przedstawia film jak karate kid 52 i pol.
ps to ma byc ekranizacja a nie adaptacja.a jest tu zasadnicza roznica w pojeciach.