Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
2011
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 19138
3,2 5 krytyków
Droga bez powrotu 4: Krwawe początki
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 4: Krwawe początki

lepszy od 3 części ale końcówka wymiata

rudzierec

9 !? no to troche przesadziles, max 4 jak nie mniej, beznadziejny film, kompletny nie wypal... ostatnie 20/25 min przewijalem bo odechcialo mi sie ogladac

ocenił(a) film na 2
Risto91

ja zrobilem jeszcze lepiej po scenie gdzie sie bzykaja na samym poczatku odrazu przeskakiwalem bo po za tą scena w tym filmie nic ciekawego nie było ... 2/10

Nightwachter

ale gdy rozrywali doktorka i kroili kolesia wypaliło, reszta dno

ocenił(a) film na 2
Risto91

no ta scena na poczatku jeszcze jeszcze ..

Nightwachter

No to 3 dobre sceny w stosunku do całości nie czynią filmu wyjątkowo dobrym. Moim zdaniem bardzo słaby tym bardziej że jest to prequel wszystkich części więc powinien sporo wyjaśniać i zaskakiwać a tu nuda żadnego zaskoczenia.

ocenił(a) film na 2
dZejk_filmweb

jak dla mnie to nie powinno sie lubiec takich rzeczy...

ocenił(a) film na 4
dr_ex_filmweb

Moim zdaniem powinno się LUBIĆ poprawnie pisać, głąbie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
KaMeRDan

a ty nie bedziesz mi dyktowal gdzie moje miejsce

ocenił(a) film na 5
rudzierec

lepszy od 3 części ? chyba żartujesz ;) jestem fanem tej serii ale czwórka zdecydowanie najsłabsza, ja od siebie dałem 5/10 bo bez klimatu horror jest niczym a tu właśnie tego brakowało. Jakoś to wszystko sztucznie zrobione, gość płaczący jak baba jak powiesili jego dziewczynę, upaćkany w farbie... porażka :/ Jedyna scena w miarę fajna to tak jak gościa kroili, ta z doktorkiem byłaby ok, gdyby nie dziwaczne pokazanie jak urywa mu ręce i nogi, litry ketchupu nie pomogły...

użytkownik usunięty
rudzierec

http://horror-buffy1977.blogspot.com/2011/10/droga-bez-powrotu-4-2011.html

ocenił(a) film na 5
rudzierec

Jak dla mnie też taki przeciętny,liczyłam ze bedzie lepiej.
Moim zdaniem to się najwięcej w drugiej części wyjaśnia,a tu praktycznie żadnych wyjaśnień nie ma.

ocenił(a) film na 1
rudzierec

Gniot gniot i jeszcze raz gniot jakich mało , dawno nie oglądałem tak głupiego filmu... Fabuła Wrong Turn i samych mutantów jeszcze ok ale rozum tych ludzi to jakaś pomyłka , 15 latek by sobie lepiej poradził . Jeszcze do tego ta amerykańska mentalność "nie nie zabijajmy ich , bądzmy inni niż oni " - to mnie po prostu powala . Ocena 1/10 dla dobrodusznych amerykańskich pustaków :) P.S Pierwsza i druga część zasługuje na uwage pozostałe to bez komentarza... Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
pomidorek126

dokładnie gniot to malo powiedziane ..

ocenił(a) film na 8
Nightwachter

Panowie bez obrazy,ale nie umiecie oceniać filmów
Film się ocenia w ramach kategorycznych,a nie tak jak wy szukacie dogłębnej interpretacji niczym w donnym darko czy fight clubie
Tępą młuckę ocenia się w kategorii tępej młucki

ocenił(a) film na 2
Julas_fw

moze i nie umiemy ale Ty jako jedyny umiesz odnieść sie nawet do tej najgorszej pustej krytyki z jak to napisala pewna osoba nawet z onetowska kultura a są takie osoby jak powyżej które myślą sobie ze są tu niewiadomo kim i beda zaczynać tu nie potrzebne awantury przy tym obrazając inne osoby

ocenił(a) film na 1
Julas_fw

Julas_fw Masz po części racji w tym co mówisz :) ale ja aż tak dogłebnie nie interpretuje tego filmu , uważam że pierwsza i druga część była całkiem dobra , po jedynce pamietam że bałem się zejść do piwnicy , nie mówiąc o pójściu do lasu :P ale 3 i 4 cześć to jest jakieś kompletne nieporozumienie , gniot po prostu i może faktycznie zasługują na ocene wg kryterium "tępej młucki" ale jednak pomysł reżysera na zrobienie tak upośledzonych bohaterów to przesada , mądzrzejsi od nich byli Ci 100 razy bardziej upośledzeni , zmutowani nie umiący mówić mutanci . Najbardziej żałosna scena to ta gdy zamykają ich w celi i nagle chwyciło ich za serduszko żeby ich nie zabijać , ponieważ to oni bedą musieli pózniej "Żyć" z myślą że zamordowali zmutowanych psychopatów kanibalów co wyrżneli i zjedli fultóm ludzi , naprawde ja bym chyba nie mógł żyć z taką myślą ^_^ Qzwa medal bym za to dostał i rente do końca życia :) No ale jednak amerykańskie pustaki z dobrym serduszkiem to co innego . Pozdrawiam =)

rudzierec

zajebista scena jak 2 glowy leca i wczesniej jak tym świdrem ta dziewczyne załatwili ale ostatniej sceny mozna bylo sie takiej spodziewac bo w takich filmach czarnuchy zawsze umieraja najgorzej hehe