Film jest tragiczny.To raczej komedia aniżeli horror!!pierwsza i druga część mi się podobały!3ka to już porażka a 4ka jej wtóruje!!Nie polecam!
Zgadzam się.
Poprzednie cz. były bardzo dobre. Ale to to juz kicha. Scena z krojeniem gościa na stole beznadziejna jak to chore gówno Hostel.
Poprzednie cz. miały jakiś taki powiew fajnego filmu. 4 cz. to kicha.
Zresztą widać to średniej 4.4
Zgadzam się całkowicie, dawno nie widziałem głupszego filmu. Scenarzysta powinien się spalić ze wstydu.
A ja sie nie zgadzam:) podszedłem właśnie do tego filmu jak do komedii, w czym również bardzo mi pomógł ktoś, kto tłumaczył go na polski:D dawno się tak nie uśmiałem dzięki tłumaczeniu, zachowania bohaterów faktycznie irracjonalne ( szukanie pogrzebacza zamiast spier***lać, darowanie życia mutantom gdy można było ich zabić ), laski wspaniałe głupie jak but - ale to lubię w niszowych horrorach. Nie spodziewałem się arcydzieła tylko produkcji niszowej, przy okazji znów można było podziwiać najlepszych mutantów ( tych z cz. 1), i dowiedzieć się jak wszystko się zaczęło. Takie jest moje skromne zdanie.
Więc dam mocną 5 - jak na produkcję na rynek dvd, i kontynuację koszmarnej części 3 ( to dopiero była katastrofa ) wcale nie jest tak źle.