Zdaje się, że ten film właśnie ma ukazać się w serii Horrory Świata. Ma ktoś może jakieś informacje na temat tegóż filmu? Jakieś zdjęcia, opisy? Byłbym bardzo wdzięczny :)
Hmm,widziałem zwiastun,kojarzy się trochę z Egzorcystą,ale zalatuje kiczem i raczej klimatu grozy trzymać nie będzie,osobiście chyba odpuszczę sobie zakup.Czekam na Tale of two Sister,to pewniejsza inwestycja...
Tak czy siak, już kupiłem ;P Ale narazie nie oglądałem :)
A Opowieść o dwóch siostrach, to chyba nie w tej serii ma być :P
Ale też na ten film czekam :D Podobnie jak na Wiolonczelę :]
Racja,Tale.. ma być w Przebojach Kina Azji,ale w sumie wydawca ten sam.A jak obejrzysz Aatmę to skrobnij krótką reckę.Pozdrawiam.
Obejżałem i mam mieszane uczucia...
Z jednej strony czułem się jakbym oglądał jakiś strasznie długi brazylijski serial. Sceny 'grozy' były raczej śmieszne, nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia. A jednak film coś w sobie miał. Chyba jednak warto obejżeć, chociażby po to by zobaczyć jak w Indiach wygląda kino grozy :)
W Indiach jako takiego filmu grozy to niema i chyba raczej nie będzie... Zresztą ostatnio w ogóle trudno o jakiś porządny horror, no ale cóż :P Tak czy inaczej film oceniłam wysoko, mimo że nie trzymał w napięciu i nie był taki, jaki powinien być horror, to jednak miał to COŚ xD