Seans specjalny, odbywający się nieregularnie w zależności od jakości filmu prezentowanego przez Puls we wtorek. Zapraszamy!
''Mozę więcej szczęścia będziemy mieli z kobieta'' XD
Są jak ludzie, maja dwie ręce, dwie nogi, głowę ENDOSZKIELET
XD
"Co chcecie im powiedzieć?"
"Co tu robicie do cholery?"
A obcy - oni obrazili naszego władcę, anihilacja planety!
We wszystkich filmach klasy B gdzie są inteligentni kosmici ludzie myślą że bomba atomowa została odkryta tylko przez ludzi XD
Na wszystkich.
Logika trochę w stylu rządu USA
Jeśli nie pokarzecie ze jesteście mili i nie jesteście zagrożeniem to was zabijemy.
A może to roboty z przyszłości które mają przejąć przeszłość ( naszą teraźniejszość ) dla cesarstwa galaktycznego USA.
Czyli jeśli osiągniemy prędkość jak najbardziej bliską prędkości światła to czas na naszym statku moze płynąć np. Milion razy wolniej niż na ziemi. Tak będziemy podróżować. Kiedyś...
Sprawa jest arcyciekawa polecam się tym zainteresować
Aaaa to po prostu chodzi o podroż w czasie poprzez prędkość, to ogarniam, myślałem ze chodzi o jakieś paradoksy XD
Względność czasu też jest niesamowita - oglądanie 15 minut "Potwora" trwa wieki a granie w grę przez godzinę zlatuje nie wiadomo kiedy.
Tylko nie czytaj opinii na Fw bo jak w przypadku każdej animacji dowiesz się, że to nierealna głupota pełna politycznej propagandy albo innych aspołecznych treści, do tego chyba tylko dla dzieci.
Ja już dawno wysłałem tylko czekam na zwrot. Teraz są takie fajne programy, że można w 5 minut zrobić.
witajta!!! :)
jam zasiadła od momentu, jak pan ją uratował od kroplówek, ta brunetkę... swoją drogą - ładna, :)
rozumiem, ze jest zza światów.
czy możecie mi przybliżyć o co dokładnie chodzi? po cóż ona tu jest ?:)
Ma ją przekonać żeby jej podobne organizmy nie zniszczyły naszej planety
Coooooooooooo?????!?!?!?!?!?!? U nich jest tak samo jak u nas?? No ale niby jak jakim prawem przecież to zwyczajnie nie możliwe!!
a ha! no wlasnie, identyczna planeta, tylko z niewidocznymi istotami zyjacymi, z woda i drzewami.... SZOK!!!!