Cukierkowa komedia romantyczna bez większej fabuły. Lekki film, do obejrzenia we dwoje.
Poszedłem do kina z uwagi na Pawła Domagałę, który wcześniej rozbawił mnie do łez w filmie
"Wkręceni". Tak naprawdę film mógłby być tylko o nim, inni aktorzy są tam zbędni :) Mega pozytywny
aktor, który potrafi rozbawić samym faktem, że zaczyna coś gadać :) Film Polecam, tylko z uwagi na
postać Lucka :) Obecnie Paweł bije na głowę Karolaka i Szyca razem wziętych :)
Byłem podobnie motywowany, no moja polowica chciala zobaczyć tego Aleksego jeszcze ;) Może będzie sequel o samym Lucku? ;)
Jak narazie to też jestem ciekawa filmu ze względu na Domagałę, mam podobne odczucia, jak go widze już mnie bawi sam widok :) :D Mam nadzieje, że nie będe żałować jak pójdę :D
Żałować raczej nie będziesz bo Domagała naprawdę daje radę :) Osobiście miałem trochę obawy przed tym filmem, ponieważ zaczynam rzygać tęczą gdy widzę Basię Szatan, która powoli zaczyna robić wszystko jak niegdyś Kasia Cichopek, ale na szczęście w tym filmie jakoś można przetrawić tą jej postać :) wystarczy całą uwagę skupić na Lucku i film staje się przyjemny :)
Dobra film obejrzany :D Basie pomine :D jest mi obojętna. Ale rzeczywiście Lucek to Lucek, myślę, że on bardzo dużo wniósł do filmu :) Jego się widzi i człowiek sie cieszy hehe. Ciekawa jestem jakby wyglądał film bez scen z jego udziałem, chyba byłby nudniejszy:)