4,8 52 tys. ocen
4,8 10 1 51668
1,9 14 krytyków
Dzień dobry, kocham cię!
powrót do forum filmu Dzień dobry, kocham cię!

Cukierkowa komedia romantyczna bez większej fabuły. Lekki film, do obejrzenia we dwoje.
Poszedłem do kina z uwagi na Pawła Domagałę, który wcześniej rozbawił mnie do łez w filmie
"Wkręceni". Tak naprawdę film mógłby być tylko o nim, inni aktorzy są tam zbędni :) Mega pozytywny
aktor, który potrafi rozbawić samym faktem, że zaczyna coś gadać :) Film Polecam, tylko z uwagi na
postać Lucka :) Obecnie Paweł bije na głowę Karolaka i Szyca razem wziętych :)

andrews15

Byłem podobnie motywowany, no moja polowica chciala zobaczyć tego Aleksego jeszcze ;) Może będzie sequel o samym Lucku? ;)

ocenił(a) film na 6
andrews15

Jak narazie to też jestem ciekawa filmu ze względu na Domagałę, mam podobne odczucia, jak go widze już mnie bawi sam widok :) :D Mam nadzieje, że nie będe żałować jak pójdę :D

wenus88

Żałować raczej nie będziesz bo Domagała naprawdę daje radę :) Osobiście miałem trochę obawy przed tym filmem, ponieważ zaczynam rzygać tęczą gdy widzę Basię Szatan, która powoli zaczyna robić wszystko jak niegdyś Kasia Cichopek, ale na szczęście w tym filmie jakoś można przetrawić tą jej postać :) wystarczy całą uwagę skupić na Lucku i film staje się przyjemny :)

ocenił(a) film na 6
andrews15

Dobra film obejrzany :D Basie pomine :D jest mi obojętna. Ale rzeczywiście Lucek to Lucek, myślę, że on bardzo dużo wniósł do filmu :) Jego się widzi i człowiek sie cieszy hehe. Ciekawa jestem jakby wyglądał film bez scen z jego udziałem, chyba byłby nudniejszy:)

wenus88

Lucek dal radę - zdecydowanie najjasniejsza gwiazda filmu :D

andrews15

Powinni zrobić serial z Luckiem w roli głównej.