Film, który podobno wzruszył gejów w USA ( tak podała ,,Gala,,) miał pokazać trudną sytuację pracowników wielkich sklepów a może przede wszystkim płci żeńskiej co bardzo akcentowały feministki, ale po jakiego grzyba przy takim pomyśle musiał zostać pokazany nagi Eryk Lubos? Myślałem, że on jest mądrym aktorem, ale godząc się na to stał się tak żałosny jak Stuhr czy Szyc. Krótko mówiąc zawiodłem się na nim myśląc kiedyś, że to aktor z klasą i godnością bo to nie męskie pokazywanie genitaliów w kinie czy publicznie ponieważ tak robią ekshibicjoniści. Niestety słowa piosenki ,, wszyscy artyści to prostytutki,, sprawdzają się.
Nie wiem po co pokazywać gołego mężczyznę, bo przecież Katarzyna Kwiatkowska nie pokazała nic - nie ukazała warg sromowych. Czemu w polskich filmach co chwila pokazują męskie genitalia, czy to dlatego, że w latach 80 i 90 w dwóch filmach kobiety pokazały swoje owłosione łona?! Taka ,,sprawiedliwość,, jest dziwna i nie potrzebna bo nawet gdy kiedyś pokazana gołą kobietę w polskim filmie to teraz nie trzeba pokazywać gołego mężczyzny bo można promować filmy bez nagości, a jeżeli już muszą to czemu w polskich filmach w XXI wieku nadal udaje się, że kobieta nie posiada warg sromowych czy choćby łona i nie ukazuje się tego w kinie.
Film, jak ktoś to ujął w komentarzu jest przerysowany.
To wszytsko co zapamietałes z całego filmu? Ze Lubos był nagi? i gdzie niby pokazał genitalia? ja nic takiego nie pamietam. W jakich innych filmach pokazane sa męski genitalia? W filmach fabularnych jelsi juz pokazuje sie kobiecy biust, może posladki , zeanych genitaliów. I naprawdę to tój jedyny problem?