i totalna klapa.W żadnym wypadku nie oglądac---3/10.Szkoda cennego czasu na taki kicz.........
Też oglądałem go na HBO, może nie jest to arcydzieło ale mi się podobał, dużo zabawnych, scen lekka komedyjka na wieczór ;)
Też ogladalam na HBO.. :)
Myślałam ,ze bedzie lepszy, ale od czasu trzeba obejrzeć głupawy film bo jeszcze za mądrzy będziemy. :P
Też dziś go oglądałem. I mam podobne odczucia jak inni. Film nie jest super ale da się obejrzeć i można pośmiać nawet czasem, moja ocena to 6/10 myśle że jest odpowiednia
Ja też oglądałam i musze stwierdzić że nie jest najgorszy. Momentami nawet smieszny;p
Ja się wyłamię i powiem, że na HBO nie oglądałam;) W każdym razie rzeczywiście strasznie kiepskie. Ten cały Adam straszny;/ I fabułas też denna. Z trudem doczeksłam finału 4/10
Ludzie..... jak taka szmira moze sie podobac. tylko glupi amerykanie potrafia robic jaja z chorych na raka dzieci lub starszych ludzi z domu opieki... przebolałem Stiflera w american pie 3 gdy robił "TO" z babcia ... ale tutaj to jest juz wogole - głupie dzieciaki robia fotki komórka gdy starsza pani oglada film dla doroslych - dla takich baranów wlasnie skierowany jest ten film - ich rozsmieszy. za moja ocena przemawia rowniez totalnie beznadziejne aktorstwo - zwlaszcza głównego bohatera - na pochwale zasluguje jedynie wiernie oddajacy nacpanego - chociaz kto wie moze sie wspomagał na planie zeby bylo wiarygodniej, denna muzyka... jejku puscic cos takiego na imprezie to by nikt nie ruszyl sie do tanca. motyw z dyrektorem scigajacym dzieciaki ktore imprezuja w ŚRODKU DNIA (!) jest wybitnie naciagniety... - ten pan i jego cudowna gra sprawialy iz nie dało sie tego oglądac....
1/10
Jak taki jesteś przewrażliwiony w temacie poprawności politycznej, to lepiej nie oglądaj Borata;) Więcej dystansu chłopie.
Film był dokładnie takim jakiego oczekiwałem, czyli głupawą komedyjką z żartami skupionymi wokół seksu, a do tego trochę czarnego humoru i luźna fabuła. 6/10 Nie ma w nim pouczającego morału, a są bluzgi i cycki;D Ostatnio, to w komediach tego rodzaju, pod koniec robi się poważnie. Tutaj wręcz przeciwnie;) Do filmu polecam piwko, albo i dwa piwka;)
co ty piepszysz ?? film pierwsza klasa :D .. haha ten co jaral byl najlepszym ziomalem ...