Naprawdę przykre jest to że nawet taki reżyser jak Fincher chwyta się remake'ów!
Rozumiem gorycz po niezrozumiałej dla nikogo decyzji o przyznaniu oscara Hooperowi, ale
nie sądziłem że popchnie karierę w tę stronę... szkoda ;-(
A teraz wracaj do piaskownicy dziecko, tam możesz wyzywać ludzi aż nie dostaniesz w mordę.
Morda w kubeł! Ja bym takich ludzi już dawno z z FW wypi@#$... będziesz tu litanie żali wypisywać bo w prawdziwym życiu nikt Cię nawet kijem przez szmate nie chce dotknąć. znajdź sobie jakąś' sale samobójców' dla emo skrzywdzonych gimnazjalistów gdzie bedziesz wylewać gorycz zjeb@#$ życia!!!
"Rozumiem gorycz po niezrozumiałej dla nikogo decyzji o przyznaniu oscara Hooperowi, ale
nie sądziłem że popchnie karierę w tę stronę... szkoda ;-("
On zaczął realizować ten film przed tegoroczną oscarową wpadką. Więc doinformuj się, albo nie pleć głupot.
Też się nie zgadzam z autorką tematu, ale to nie powód żebyś wywoływał anarchię na forum. Na film czekam, kocham Millenium, Finchera, Reznora, i specjalnie nie oglądam szwedzkiej wersji, tylko żeby zobaczyć co mistrz wykombinuje
A gdzie ja się naśmiewam? Nawet bym nie śmiał, kobieta w okresie jest jak tsunami, bomba atomowa i trzęsienie w jednym.