Dziewczyna z tatuażem

The Girl with the Dragon Tattoo
2011
7,7 331 tys. ocen
7,7 10 1 330934
7,3 59 krytyków
Dziewczyna z tatuażem
powrót do forum filmu Dziewczyna z tatuażem

Naprawdę przykre jest to że nawet taki reżyser jak Fincher chwyta się remake'ów!
Rozumiem gorycz po niezrozumiałej dla nikogo decyzji o przyznaniu oscara Hooperowi, ale
nie sądziłem że popchnie karierę w tę stronę... szkoda ;-(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Kalle_Wasp

A teraz wracaj do piaskownicy dziecko, tam możesz wyzywać ludzi aż nie dostaniesz w mordę.

Eden

Przecież na pierwszy rzut oka widać, kto tu jest dzieckiem.

ocenił(a) film na 8
Kalle_Wasp

Morda w kubeł! Ja bym takich ludzi już dawno z z FW wypi@#$... będziesz tu litanie żali wypisywać bo w prawdziwym życiu nikt Cię nawet kijem przez szmate nie chce dotknąć. znajdź sobie jakąś' sale samobójców' dla emo skrzywdzonych gimnazjalistów gdzie bedziesz wylewać gorycz zjeb@#$ życia!!!

equanoiser

Bo piszą prawdę? Jesteś żałosna.

equanoiser

"Rozumiem gorycz po niezrozumiałej dla nikogo decyzji o przyznaniu oscara Hooperowi, ale
nie sądziłem że popchnie karierę w tę stronę... szkoda ;-("

On zaczął realizować ten film przed tegoroczną oscarową wpadką. Więc doinformuj się, albo nie pleć głupot.

ocenił(a) film na 9
Kalle_Wasp

To można spokojnie odpowiedzieć, a nie walić spine jakby ktoś ci rodzinę zabił.

ocenił(a) film na 9
Eden

Też się nie zgadzam z autorką tematu, ale to nie powód żebyś wywoływał anarchię na forum. Na film czekam, kocham Millenium, Finchera, Reznora, i specjalnie nie oglądam szwedzkiej wersji, tylko żeby zobaczyć co mistrz wykombinuje

Eden

To się nie zgadzasz z autorką tematu. Bo autorka tematu jest wyraźnie negatywnie nastawiona.

Eden

Jestem trochę poddenerwowana bo mam okres.

ocenił(a) film na 9
Kalle_Wasp

To niewątpliwie argument.

Eden

Nie zrozumiesz kobiet, bo jesteś mężczyzną.

ocenił(a) film na 9
Kalle_Wasp

Oczywiście.

Eden

Więc nie naśmiewaj się ze mnie, ok?

ocenił(a) film na 9
Kalle_Wasp

A gdzie ja się naśmiewam? Nawet bym nie śmiał, kobieta w okresie jest jak tsunami, bomba atomowa i trzęsienie w jednym.

Eden

No, moja dziewczyna jest strasznie wybuchowa.