Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem główny bohater znalazł w czarnej skrzynce śrubokręt ?
Ogólnie film bardzo ciekawy i nie konwencjonalny. Polecam.
też mnie to rozbawiło, a poza tym takiej ciemnicy śrubokrętem by nie otworzył, mogli wymyslić coś innego, co do reszty filmu to wyraże się tak 8/10 :).
Ogladłem film dlamnie nic wstrzasajacego raczej ogarnęlo mnie zdziwienie nad nieporadnościa ludzi uciekających w szlafrokach na końcu .film troche przypominał mi Samowolke ale był gorszy'dotego Pani doktor nieprzedstawiła żadnego argumentu strarznikom ze eksperyment jest skończony niewiem moze była tak przestraszona. Czy ktos wie czy w USA też polowali na naukowców? Jak tak to następny dowód ze niema bardziej inteligentnego narodu jak Polski!
Moze wkrecali srubki w ta skrzynie jak ja robili a pozniej zapomnieli go wyciagnac ;p
A tak serio moze to byl plan eksperymentu, aby stworzyc nastepna sytuacje ekstremalna.
Moim zdaniem, śrubokręt specjalnie został zostawiony w skrzyni, przez naukowców. : )
też mi się tak wydaje, że srubokret został specjalnie podstawiony, zeby zobaczyć czy normalnemu człowiekowi uda się wyjść z tej skrzyni, czy zacznie racjonalnie myśleć, czy przestraszony będzie tam tylko siedział. Wydaje mi się ze to po prostu była część eksperymentu ;]
Jak pomyslodawca mowil ta skrzynia byla tylko dla picu wiec srubokret pewnie tam zostawili zeby byl pod reka jak beda go znowu rozkrecac. A i dlatego ze to bylo dla picu to tak latwo 77 wyszedl z niego.
Moim zdaniem został on specjalnie podłożony przez naukowców, żeby zobaczyć zachowanie człowieka nie dość, że w stresie (więzienie) to jezcze z fobią. 77 mówił, że w dzieciństwie został zamknięty w ciemni przez ojca. Według mnie "wyszło" to podczas testów lub wywiadu przed eksperymentem, a profesor wyjawił to strażnikom. W którymś momencie prowadzoncy eksperyment powiedział, że kluczową postacią w przedsięwzięciu jest 77 i to on gra główną rolę i specjalnie dla niego została przygotowana skrzynia i śrubokręt.