Eksperyment

Das Experiment
2001
7,4 41 tys. ocen
7,4 10 1 40735
5,8 12 krytyków
Eksperyment
powrót do forum filmu Eksperyment

chodzi mianowiscie o wszystkie sceny z kobieta.....ktore wykonane sa naprawde dobrze....powiedzialybm ze bardzo dobrze, ale czemu one maja w tym filmie sluzyc? to chyba nie jest tutorial dla mlodych dziewczat?

yspe

Moim zdaniem te ostatnie sceny... z tym gwałtem, z waleniem się gaśnicą po głowie .. były zbędne. Ale poza tym film był dobry. Coś w stylu Piły. Tylko duzo lepszy :-) JESTEM NA TAK

ocenił(a) film na 9
Kiszka

Piły?! :D:D:D a

yspe

moim zdaniem bez tych scen film nie zainteresowalby mnie nawet w polowie tak bardzo ;)
zazwyczaj takie sceny w filmach wydaja mi sie zbedne, ale nie tutaj. widac ktos trafil w moje gusta :)

ocenił(a) film na 10
yspe

mysle ze myslac o niej(wspominając śniąc marząc)więzień 77 izolował sie od tego pieprznika w ten sposób próbował sobie poradzic z przykrościami, przy okzaji dowiedzieliśmy sie troszke o nim np.historia z tatą i zamknięciem w ciemni,dzieki tym scenom wchodzilismy w jego zycie przywiązujac sie do niego i wreszcie pokazywały kontrast życia na zewnatrz i wewnatrz

ocenił(a) film na 8
yspe

Zgadzam się, sceny z kobitą życia numeru 77 były trochę nazbyt nachalne. Można powiedzieć, że były za bardzo... hollywoodzkie :)

ocenił(a) film na 7
Voyo

Według mnie wątek miłosny w tym filmie jest na plus http://www.filmweb.pl/topic/422414/Eksperyment(nie+wyszedł).html#1889040