6,4 3,0 tys. ocen
6,4 10 1 2951
6,5 2 krytyków
Enter Nowhere
powrót do forum filmu Enter Nowhere

cudo

ocenił(a) film na 10

Świetny film! Dawno nie oglądałam tak dobrego filmu w podobnej tematyce;)

kira_3

Według mnie nie świetny film , tylko temat na film .Obiektywnie bardziej oceniając ,ten film jest przykładem zmarnowania potencjału twórczego tkwiącego w samym zamyśle twórców .Uboga akcja ,znikome napięcie ,skromna scenografia ,brak mrocznego klimatu ,ogólnie pogmatwana i niejasna fabuła ,pozornie ciekawy temat przedstawiony bez polotu ,w nudny i mało widowiskowy sposób .Gra aktorów też nie zachwyca ,w szczególności panów aktorów .Ocena tego obrazu na 10 jest zupełnie subiektywna i myląca dla innych .Wszystko co genialne zawsze jest proste i zrozumiałe dla większości .

ocenił(a) film na 7
kira_3

Dobrze,że chociaż jeden temat zgadzający się z moją opinią bo już się bałam, że może zbyt sentymentalna jestem albo mam jakieś unikatowy gust ;) Po obejrzeniu tego filmu byłam miło zaskoczona końcem, niby odkryłam w środku filmu o co może chodzić jednak
nie od razu, w pierwszej chwili myślałam że będzie to film w stylu "Zły skręt" ale szybko rozwiały się moje wątpliwości.
Rozbrajającą podoba mi się fabuła, może to głupie ale często analizuję takie rzeczy" a co by było gdybym w tamtej chwili jednak ustąpiła jej miejsca, czy zostały byśmy przyjaciółkami?" i inne różne inne myśli,które zamieszkują moją głowę.
Dlatego podsumowując całość jestem za satysfakcjonowana iż w końcu dostałam to na co czekałam, ten film wszystko mi to dał.
Chociaż przyznam się niezmiernie przykro było mi jednak gdyż nie zobaczyłam całej trójki razem. No i najważniejsze na koniec, całe szczęście nie czytałam ocen tego filmu na tym portalu tylko od razu przyczyniłam się do oglądania ;)