Fałszerze

Die Fälscher
2007
7,4 15 tys. ocen
7,4 10 1 15385
6,5 8 krytyków
Fałszerze
powrót do forum filmu Fałszerze

Coz moge rzec?

użytkownik usunięty

Zgadzam sie z wszystkimi komentarzami. Przynajmniej tymi ktore sa w chwili gdy to pisze :) Bardzo dobry. Prawdziwy zywy realistyczny. Bynajmniej nie falszywy :) Dobrze ujete postawy psychologiczne ludzi. Bez fajerwerkow. Samo sedno. Uczucia. Reakcje. Jeden z lepszych filmow jakie widzialem.

ocenił(a) film na 10

Swietny film i to w dodatku nakręcony przez Niemców. Jestem pod dużym wrażeniem i życzę statuetki za ten film.

użytkownik usunięty
sonnchen

Wez mi cos zycz bo widze ze masz jakis dar :) Zasluzona nagroda. Gdyby dostal Katyn to bym sie zdziwil i zalamal. Zdziwil bo Amerykanow srednio obchodzi nasza mini-masakra w Katyniu a zalamal bo ten film jest nudny sztuczny i plytki.

ocenił(a) film na 10

Hehe no wykrakałam. Ale Katyń tez mi się dosc podobał. Tobie życze wszystkiego dobrego.

ocenił(a) film na 9
sonnchen

Ja też bym się załamał, gdyby "Katyń" dostał oscara. Film dobry, Nie lubię, niemieckich produkcji, bo są raczej i zazwyczaj słabe, (zazwyczaj, bo tylko "Eksperyment" wpadł mi w oko)

A Fałszerze, co tu dużo mówić, kawałek dobrze zobrazowanej Historii. GOdny czasu.

użytkownik usunięty
Afrykanin

Mam podobne odczucia. Pod wszystkim co piszesz sie podpisuje. A juz sie balem ze tylko ja tak mysle.