6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 26832
4,2 6 krytyków
Fighting
powrót do forum filmu Fighting

Ten film się ledwo nadaje na dvd, nic w sobie nie ma, zero treści, ciekawych walk, czegokolwiek. Na imdb ledwo ma średnią 5/10 . Wprowadzają takie g... na nasze ekrany, żeby było zabawniej pół roku po światowej premierze, kiedy już wiadomo jakie to g... . Kto na to pójdzie do kina ? Litości.

Ksin

No niestety pójdą takie barany proste, co sie lubią lać po mordach... beda szczerzyc krzywe ryje, żreć popcorn i podneicać się jak główny bohater daje wszystkim po mordzie

ocenił(a) film na 6
Ksin

oj stary to to jeszcze jest rodzynek,,,bywają dużo gorsze "premiery kinowe" ale to jest wina naszych dystrybutorów(opóźnienia,słabe filmy itp)na pewno CBA tutaj powinno się zainteresować

Ksin

Zapomniales dodac, ze te gamonie wezma ze soba swoje panienki, zeby im pokazac, jacy to twardziele i jakie filmy ogladaja..hahaha

Dareckii

Zapomniałeś dodać, że bedą sie jeszcze idiotycznie napinać gdy dojdzie do starcia na ekranie, tak jakby próbowali pomagać głównemu bohatyrowi. AByłbym zapomniał o komentarzach typu "...kufa..ale mu zaje...ał...frajer, frajer, ja to bym...bla bla bla"

kassar

Śmieje sie z kolesi robiących wioche w kinie, a sam filmik jest fajny.

ocenił(a) film na 9
Ksin

Ehh narzekacie jak stare baby.. Nie podobał się film to trzeba było powiedzieć a nie wypisywać co gadacie w kinie z kobieta przy boku ;)...
Wolałbym pooglądać ten film kilka razy niż czytać wasze komentarze.. Nie bylem na tym filmie w kinie tylko właśnie go oglądnąłem na DVD i powiem wam ze bardzo mi się podobał, dopasowani aktorzy, dialogi itd.. Moze zamiast nawijać o tym co robicie w kinach (podniecanie, wypinanie klaty itd..) wzięlibyście się w kupę i nagrali lepszy film?? Cos mi się wydaje ze nic dobrego z tego nie będzie a będziecie uważali ten film za cudowny...
Chyba jeszcze nie wymyślili żadnego filmu który by się wam podobał.. coś mi się wydaje..
Cytuje : "Ten film się ledwo nadaje na DVD.."
Odp: a może ty w ogóle nie nadajesz się na oglądanie takich filmów?

Cytuje: "nic w sobie nie ma..."
Odp: a ty może coś masz?

Cytuje: "Wprowadzają takie g... na nasze ekrany"
Odp: a może sprzedają Ekrany debilom nie znającym się na filmach?

Cytuje: "Kto na to pójdzie do kina ? Litości. "
Odp: Przegapiłem już swoja szanse, ale mam nadzieje ze na film pójdzie dużo osób... a te Litości hmm.. mi tez jest ciebie zal :)..