6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 26832
4,2 6 krytyków
Fighting
powrót do forum filmu Fighting

Jeden wielki SHIT

ocenił(a) film na 1

Ten film to naprawde nieporozumienie. Nie wiem czy kazali temu Szaningowi grac takiego niedorozwinietego przyglupa czy byl soba... Meczace dialogi, po 5 razy wymawiane te same niedokonczone zdania - żal. Myslalem, ze Terrence Howard cos wniesie do tego filmu ale postac wiecznie zasmuconego i flegmatycznego agenta tez o kant dupy rozbic. O dojsciu na szczyt po trzech walkach, w tym kiedy podczas jednej chlop sie uderza o pisuar i mdleje nie bede wspominal. Ide sie wyrzygac.

ocenił(a) film na 2
walkon

Zgadzam się. Dawno nie oglądałam tak nieudanego filmu, oprócz muzyki która nie pozwoliła zasnąć w czasie seansu bo nagle był jeden wielki huk piosenki nic, absolutnie nic, nie ma interesującego w tym filmie.

walkon

Zgadzam się, temat dobrze podsumowuje film. Scenariusz jest bardzo niedorobiony, realizacji w ogóle nie ma, a Terence pali się pewnie ze wstydu, że w tym zagrał. Dobrze, że chociaż zbliża mu się premiera Iron Mana 2, to się odbije od dna. Film chyba tylko dla kobiet, które ślinią się na widok klaty Tatuma.

walkon

wy sie znacie najlepiej na filmach... ja po ten nazwie spodziewalem sie walki i ja widzialem w tym filmie... jakbym chcial obejrzec film z dobrą fabula obejrzal bym sobie "siedem dusz" ssijcie :*