6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 26832
4,2 6 krytyków
Fighting
powrót do forum filmu Fighting

Gdy zobaczyłam zwiastun w kinie, pomyślałam "WOW, to trzeba zobaczyć"! Dziś, po wczorajszym seansie, mogę jedynie stwierdzić; "DNO"! Tak nudnego (choć NUDNY w przypadku tego filmu to i tak mało powiedziane) dawno nie widziałam! Przez cały film zastanawiałam się... kiedy ten koleś wreszcie pokaże jak dobrze się bije, no kiedy??? Kiedy będzie choć 1 dobra akcja??? I tak czekałam sobie do samego końca filmu!
Film z pewnością dla męskiej publiczności choć i oni w 90% będą rozczarowani!
KRÓTKO.... NIE POLECAM... wręcz... ODRADZAM!!!
Szkoda kasy na wypożyczenie dvd, o bilecie kinowym nawet nie wspomnę!!!

7sin

rzeczywiście tytuł ma niewiele wspólnego z filmem, obejrzałam tylko dla C.T, wytrwałam do końca ale cóż..spodziewałam się czegoś w rodzaju po prostu walcz, a ten film raczej go nie przypomina. walk jest mało a jeżeli są to krótkie i mało efektowne. w ogóle nie rozumiem zachowania bohatera w związku z Zulay, co w tym strasznego że mu nie powiedziała o Harvey? ogólnie obejrzeć można, ale nie nastawiać się na hit.

ocenił(a) film na 3
7sin

Ja również uważam, że film jest bardzo słaby. Z trailerów można było wnioskować, że nareszcie jakiś ciekawy film o ulicznych walkach. Niestety jedna wielka porażka. To, że koleś potrafił uderzyć kogoś z pięści dosyć mocno nie znaczy, że jest dobrym fighterem... moim zdaniem porażka ze scenariuszem, ponieważ z pierwszej do ostatniej walki nie minęło za wiele czasu, a walczył niby z najlepszym... Fakt, że było wtrącenie o tym że kiedyś coś tam trenował, ale wierzcie mi nic ciekawego nie pokazał przez cały film. najlepsza walka to chyba była ta z chińczykiem (lub japończykiem lub koreańczykiem lub wietnamczykiem :P ) ale to wtedy fajnie walczył przeciwnik a nie główny bohater...

Mimo, że na prawdę czekałem długo na ten film to nie polecam...