Flash

The Flash
2023
6,2 28 tys. ocen
6,2 10 1 27934
6,1 40 krytyków
Flash
powrót do forum filmu Flash

http://www.filmweb.pl/person/David+Lyons-715521 Był świetny w roli Vince'a Faraday'a w
The Cape.

jastem1

jako flash? nie ma mowy

LoveKiller

nigdy za pedalsko wygląda i nie ma szczęki jak flash niewiem kto ale może być Ryan Reynolds lub tez z capitan america mam nadzieje tylko że nie bedzie tem frajer ze zmierzchu

jony

Rayan Reynolds? nigdy. Wystarczy że zje*ał 'Zieloną Latarnię'

LoveKiller

a no fakt nie zapomniałem o zielonej i gren hornet hmmm legolas za stary niewiem

jony

Mówisz o Bloomie? On się nie nada, zła twarz.
Zaproponowałabym Haydena Christensena, ale znając Atak Klonów nieco się boje...

LoveKiller

nie anakin nie nie nadaje się ten aktor do grania super bochaterów może ten co grał w superen powrót albo spidermen ale ten co były z nim 3 części może być od biedy

jony

nie może go zagrać nikt, kto grał już jakiego superbohatera, kurde! bo gdyby mieli zrobić ligę sprawiedliwych to co? wszystkich zagrałby reynolds?

LoveKiller

a co myślicie o Channing Tatum ?

drapieznik8

żeby tam salsę zaczął tańczyć? nie ufam ludziom, którzy grają w filmach tanecznych >,<
jak dla mnie to powinien być ktoś 'świeży', np. http://www.filmweb.pl/person/Ed+Speleers-516285

LoveKiller

ale grał również w G.I. Joe i dobrze tam wypadł a Ed to nie wygląda jak flash

drapieznik8

Ed na pewno bardziej przypomina Wallego Westa niż Tatum,

LoveKiller

dobrze to twoje zdanie i moje jest inne :) ale Ed nie ma dobrej budowy ciała żeby zagrać Flash-a tak mi się wydaje :)

drapieznik8

ale Chcanning jest czarny i nie ma piegów, a z tego co pamiętam Wally był piegowaty i rudy ;p

LoveKiller

i tu masz racje tylko ze tatum jest białasem :P ale fakt w komiksie był rudy i miał piegi :)

drapieznik8

i mam nadzieję, że i ten filmowy będzie je miał, nie chcę kolejnej spi**dolonej produkcji. To by było za dużo na mój wrażliwy kobiecy umysł ;D

drapieznik8

poza tym, mi o kolor włosów chodziło, a nie skóry ;p