powiem szczerze ze jak ogladalem fuks to po nim myslalem sobie ze krukowna oczywiscie bedzie oczywiscie starzej wygladac ale to co zobaczylem to mnie przerazilo.42 lata i tak strasznie wygladac
ja wiem ze miala problemy ale gdyby nie wyszlo tak jak wyszlo to pewnie dalej wygladalaby tak seksownie i grala dalej w filmach
Prawdopodobnie też metamfetamina. Przypadek Anieszki to dobry doówd na to, że nie warto brać narkotyków.
Seksbomba :D a to dobre, ciekawe czy któryś z Was widział kiedykolwiek seksbombę i definicję seksbomby zna, czekam aż ktoś napisze, że płaska Żmuda też jest seksbombą, Krukówna po prostu tutaj gra, tak samo jak w Jance, GRA. Aktor jest od grania, owszem ale od takiej gry aby przeciętny i zwykły widz jak ja ;) tego nie widział. W innym przypadku jest to zwykła sztuczność i chałtura, a co do wspomnianych problemów, w życie prywatne nie zaglądam!
Dziwne pytania zadajesz. To tak jak by pytać dlaczego Anna Dymna teraz jest "taka" a nie cały czas szczuplutka i piękna. Ludzie się starzeją każdy inaczej. Przemyśl to. Swoją drogą fuks całkiem niezły film jak na tego typu polskie kino komediowe - poziom dialogów jest tu naprawdę przyzwoity. A młoda Pani Agnieszka.... hmm palce lizać :-)