Fuks

1999
6,6 73 tys. ocen
6,6 10 1 72687
5,3 25 krytyków
Fuks
powrót do forum filmu Fuks
ocenił(a) film na 7
ho13k

Tak to jest jak się ćpa.

MINTOR1994

powiem szczerze ze jak ogladalem fuks to po nim myslalem sobie ze krukowna oczywiscie bedzie oczywiscie starzej wygladac ale to co zobaczylem to mnie przerazilo.42 lata i tak strasznie wygladac
ja wiem ze miala problemy ale gdyby nie wyszlo tak jak wyszlo to pewnie dalej wygladalaby tak seksownie i grala dalej w filmach

ho13k

Heroina?.... Sytuacja nieciekawa, życzę jej powrotu do stabilności psychicznej.

malazlosnica27

Prawdopodobnie też metamfetamina. Przypadek Anieszki to dobry doówd na to, że nie warto brać narkotyków.

ho13k

Seksbomba :D a to dobre, ciekawe czy któryś z Was widział kiedykolwiek seksbombę i definicję seksbomby zna, czekam aż ktoś napisze, że płaska Żmuda też jest seksbombą, Krukówna po prostu tutaj gra, tak samo jak w Jance, GRA. Aktor jest od grania, owszem ale od takiej gry aby przeciętny i zwykły widz jak ja ;) tego nie widział. W innym przypadku jest to zwykła sztuczność i chałtura, a co do wspomnianych problemów, w życie prywatne nie zaglądam!

ocenił(a) film na 6
ho13k

Dziwne pytania zadajesz. To tak jak by pytać dlaczego Anna Dymna teraz jest "taka" a nie cały czas szczuplutka i piękna. Ludzie się starzeją każdy inaczej. Przemyśl to. Swoją drogą fuks całkiem niezły film jak na tego typu polskie kino komediowe - poziom dialogów jest tu naprawdę przyzwoity. A młoda Pani Agnieszka.... hmm palce lizać :-)

natan_

To co się stało z tą kobietą, nie jest zwyczajnym procesem starzenia się.

ho13k

oczywiście, tym bardziej że we fuksie miała już 28, używki przyspieszają starzenie, szkoda

ocenił(a) film na 8
natan_

Co innego się zestarzeć, a co innego zniszczyć się dragami...

ho13k

podobno przygotowywała sie do Polskiej wersji "Bridget Jones" i "Monster" aby dostać "złotą kaczkę" :)