Fuks

1999
6,6 73 tys. ocen
6,6 10 1 72691
5,3 25 krytyków
Fuks
powrót do forum filmu Fuks

Jest tu wiele naiwności, ale świadomiej, więc nie drażniącej. Historyjka bezpretensjonalna, ale z wdziękiem. Opis perypetii młodzieńca z głową i sympatycznie bezczelnego, ale zarazem z talentem do pakowania się w kłopoty. No a do Agnieszki Krukówny się wzdychało... do dziś nie mogę zrozumieć jak Stuhr jej się oparł, kiedy ściągnęła bluzkę :)

ocenił(a) film na 8
Micelius

Do tego filmu chętnie wracam po latach. Może nie jest jakimś ambitnym filmem, ale ma swój urok. Jest zabawny. Ma dobrą obsadę aktorską. Czego chcieć więcej? Polecam.

Micelius

Stuhr jest słodki :)
mi się też podobał mimo tych naiwnosci :)

ocenił(a) film na 6
Micelius

Nie wiem, czy fabuła tego filmu ma wdzięk, czy nie... może trochę ma, ale nie ma się raczej czym zachwycać. Powiedzmy sobie uczciwie -- ten film ogląda się tylko i wyłącznie po to, żeby sobie popatrzeć na aktorów, a szczególnie, na Agnieszkę Krukówną. A że Agnieszka wypada w nim szałowo, a reszta aktorów również prezentuje się ze swojej dobrej (nawet jeśli baaardzo przewidywalnej i opatrzonej) strony, to jest to po prostu półtorej godziny niezobowiązującej i umysłowo relaksującej obrazkowej przyjemności :). Szkoda tylko, że muzyka jest zaledwie znośna. Kościkiewicz mógł się bardziej postarać. Z naprawdę dobrym soundtrackiem film ten mógłby być nawet wyrobem kultowym :). (Porównajmy tylko badziewie, jakim były "Młode wilki", i co z tym filmem uczyniła absolutnie ponadczasowa ścieżka dźwiękowa)