Kiedy zaczęłam go oglądać nie spodziewałam się, że tak się to wszystko potoczy, a przede wszystkim, że będę miała do czynienia z owłosionym Robertem Downeyem ;D. Jenak film bardzo mi się podobał, lubię kiedy wszystko ciągnie się spokojnie i powoli. Nicole jak zwykle wspaniała, obawiam się, że jak obejże jeszcze więcej filmów z nią ( a już ich dużo bylo) zaczne się zastanawiać nad zmianą orientacji ;D Super. 10 pkt.
Mi również film bardzo się podobał (zacznijmy od tego, że mi sie podoba każdy film z Nicole:) Jest taki "inny" niż wszystkie dotąd, które oglądałem. Nicole bardzo dobrze czuje się w takich dramatach :) Pozdrawiam
Film super, ta atmosfera jest niesamowita. Milosc jakiej nikt sie nie spodziewał. No a Nicole-WSPANIAŁA jak zwykle. Też już dużo sie naogladalam jej filmow i ciagle wykopuje nowe.
Jestem pod niesamowitym wrażeniem,po obejrzeniu tego cuda.Atmosfera mistrzowska,gra aktorska-rewelacja.Oczy Lionela mówiły więcej niż 1000słów.SUPER!
popieram - film świetny :)
tylko nie należy traktowac tego filmu jak biografii, a raczej jak bajkę, sen .. :)
...i jeszcze jedno ... zakochałam się w głosie Roberta Downey'a Juniora w tym filmie .. ;D