tak, napewno trzeba bedzię go obejrzeć...............
Zdecydowanie. Widziałam trochę fotografii D. Arbus, są niesamowite. Swoją drogą, granie artystek-samobójczyń zadziwiająco dobrze wychodzi Nicole Kidman :-)
Tak, ale film został zmiażdżony przez krytykę Amerykańską niestety. Choć jak wiadomo nie można się sugerować. Ja tam czekam na film ze względu na Nicole i Roberta
Ja czytałam, ze tylko Variety źle się wypowiedziało a inni, którzy go widzieli są bardzo zadowoleni z efektu. Każdy podkresla, ze najwieksza zaleta jest to, ze nie jest to typowa biografia, a to zawsze filmom wychodzi na dobre x)
Niektórzy nawet twerdzą, ze bedzie to oscarowy film. Zobaczymy co wyjdzie, ja czekam z niecierpliwością - uwielbiam Arbus i Kidman :F
Ja jestem w trakcie czytania biografii Arbus :D I nie moge sie doczekac filmu :D:D:D I jestem bardzo ciekaw jak Kindman zagra Diane :D
Dooooooookładnie .. jeżeli uda im się utrzymać klimat dziwnego świata Arbus ( a po trailerze widać że jest bardzo dobrze ) to będzie świetny film
fajny filmik mozna bylo zrobic to ciekawiej tzn opisac historie diane arbus
mimo to warto obejrzec niesamowity klimat filmu i cudowna w nim do samego konca nicole daje mocna 6/10