Futro: portret wyobrażony Diane Arbus

Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus
2006
7,1 7,2 tys. ocen
7,1 10 1 7154
6,8 4 krytyków
Futro: portret wyobrażony Diane Arbus
powrót do forum filmu Futro: portret wyobrażony Diane Arbus

tak, napewno trzeba bedzię go obejrzeć...............

Zdecydowanie. Widziałam trochę fotografii D. Arbus, są niesamowite. Swoją drogą, granie artystek-samobójczyń zadziwiająco dobrze wychodzi Nicole Kidman :-)

Karla_7

Tak, ale film został zmiażdżony przez krytykę Amerykańską niestety. Choć jak wiadomo nie można się sugerować. Ja tam czekam na film ze względu na Nicole i Roberta

ocenił(a) film na 10
digital8

Ja czytałam, ze tylko Variety źle się wypowiedziało a inni, którzy go widzieli są bardzo zadowoleni z efektu. Każdy podkresla, ze najwieksza zaleta jest to, ze nie jest to typowa biografia, a to zawsze filmom wychodzi na dobre x)
Niektórzy nawet twerdzą, ze bedzie to oscarowy film. Zobaczymy co wyjdzie, ja czekam z niecierpliwością - uwielbiam Arbus i Kidman :F

veronica_3

Ja jestem w trakcie czytania biografii Arbus :D I nie moge sie doczekac filmu :D:D:D I jestem bardzo ciekaw jak Kindman zagra Diane :D

toru

Dooooooookładnie .. jeżeli uda im się utrzymać klimat dziwnego świata Arbus ( a po trailerze widać że jest bardzo dobrze ) to będzie świetny film

fajny filmik mozna bylo zrobic to ciekawiej tzn opisac historie diane arbus
mimo to warto obejrzec niesamowity klimat filmu i cudowna w nim do samego konca nicole daje mocna 6/10

piotrk82

Jak dla mnie to nie jest film o Diane Arbus. Można było to zrobić o wiele lepiej. Wg. mnie 4/10