PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557434}

Głosy

The Voices
2014
6,3 29 tys. ocen
6,3 10 1 28943
6,4 34 krytyków
Głosy
powrót do forum filmu Głosy

Rewelacja!!!

ocenił(a) film na 10

Moim ulubionym gatunkiem są horrory, ale jestem zaskoczona tym filmem, wiele lepszy niż nie jeden wyczekiwany na mnie długo horror, pojechałam na film spontanicznie do kina i nie żałuje, super psychodeliczny film , ma to coś w sobie :) jest wyjątkowy i inny niż wszystkie obejrzane przeze mnie filmy... film wyraża ''Czarny humor'' oglądając film można zobaczyć co dzieje się w mózgu schizofrenika (właśnie te głosy) , świetny klimat , trzyma w napięciu i zaskakuje, aktor zagrał świetnie tę role a poza tym film ma też zabawne elementy ale nie jest to komedią... OCENIAM 11/10 !!! Moge film zaliczyć do jednego z moich ulubionych ... Film ryje banie ale jest świeny ;)

ocenił(a) film na 8
horrorlady

Zgadzam się z Tobą w 99%. ;)
Mnie też zaskoczył Reynolds swoją świetną grą, choć moim zdaniem dobrze zagrana postać jest co najmniej w 50% zasługą reżysera. Nie oceniłbym jednak tego filmu na 11 z powodu pewnych niewielkich niedociągnięć. Takich jak to, że Lisa powinna poczuć zapach śmierci i syfu kiedy weszła do mieszkanie Jerry'go, czy jej naiwnie łatwa śmierć. Ale faktycznie niewiele było momentów, do których można by się przyczepić. A najważniejsze dla mnie jest to, że surrealistyczny klimat nie jest wyssany z palca i rzucony jak ochłap snobistycznemu widzowi
(np. takie "Życie Pi"). Tutaj absurd na rację bytu.

ocenił(a) film na 8
Jaho63

zgadzam się :) chociaż muszę powiedzieć, że spodziewałam się po Reynoldsie świetnego odegrania roli. Co prawda i tak wgniótł mnie w fotel, ale już w Amityville stwierdziłam, że jest rewelacyjnym aktorem. Zaskoczył mnie za to całkowicie ten film i cały ten obraz. Spodziewałam się durnej komedyjki o przygłupawym psychopacie. Wzięłam się za to bez czytania recenzji a jedynie po krótkim trailerze z kotem i psem. Pomyślałam sobie: Na odstresowanie będzie dobry. Cóż... dostałam absolutną odwrotność tego, czego się spodziewałam. W jak najlepszym sensie, rzecz jasna.
Całkowicie zgadzam się z Tobą Jaho63, najważniejsze także dla mnie jest to, że ten surrealistyczny klimat nie jest wyssany z palca. Mimo całej tej absurdalności jest całkowicie poważny i uderzający dogłębnie...

użytkownik usunięty
horrorlady

No co ty taka ocena takiej padaczki

ocenił(a) film na 10

Spadaj to moja opinia , twoja mnie nie interesuje na moje możesz ocenić na -100

użytkownik usunięty
horrorlady

Fajnie że się zrozumieliśmy szanuje to że tolerujesz moją ocenę

ocenił(a) film na 1

gowno do granic mozliwosci. denne teksty. najgorsza jego rola jaka widzialem