Bo co prawda filmu nie widziałem ale miałem ogromna niadzieje że film o tak wspaniałym człowieku będzie godny wielu nagród
Mnie tam się film podobał. Dobrze Ci radzę nie bazuj na opinii innych i pójdź na film i sam się przekonaj. według mnie warto.
A co ma do tego o kim jest ten film? Zrobili go po prostu kiepsko! Mógłby być nie wiem, o świętym Franciszku, a i tak byłby do dupy...
Oceniamy film, nie człowieka, pomyśl nad tym.
wy nie oceniacie filmu, tylko tego kto go zrobił , czyli tvn, zrobiliście nagonke na te stacje i tyle , bo w Polsce każdy jest zły komu sie powodzi i umie zadbac o interesy
Odsyłam do mojej mini recenzji, w której zawarłem argumenty przeciwko temu filmowi.
Tak naprawdę nikogo nie obchodzi, że to produkcja TVN - u. Gdyby ten film powstał pod szyldem Polsatu/TVP/czegoś innego, objechałbym go tak samo.
Nagonkę ??? pewnie nigdy nawet nie widziałeś produkcji tej komercji gdzie wszystkie programy są żywcem brane z inych krajów tak jak np dene seriale gdzie są w nich dosłownie identyczne dialogi co w oryginalnych odcinkach a od siebie nic nowego wymyślec nie potrafią .
Podobnie z filmami typu kochaj i tańcz ,tylko mnie kochaj ,dlaczego nie po prostu ,żenada i już wole taki Polsat gdzie prawie każdego dnia jakiś wmiare ciekawy film puszczają i nie musze oglądać programów typu taniec z gwiazdami, you cen deance czy 100000000000000000 odcinka w11 i jedynie odwróceni co im sie udali a Generała obejrzę bo to był wielki człowiek i to że TVN za nim stoi no cóż przymknę na to oko .