Zgadzam się z Tobą koniec jest nie zwykle wzruszający , patrzyłem tan film już z 10 razy a za każdym razem mam na końcu łzy:) piękny film jeden z najlepszych w historii!!!
Ja też się właśnie poryczałam oglądałam ten film już tyle razy i zawsze mnie wzrusza to jest po prostu arcydzieło po prostu kocham ten film <3
Ja widziałam pierwszy raz, a płakałam jak nie wiadomo co :/
Ale piosenka jest przepiękna!
Słuchając samej muzyki, łzy same toczą mi się po policzkach. Naprawdę piękne i wzruszające...
W sumie jak już się nasty raz ogląda to i takie rozwiązanie nie pomaga :D
A nie włączyć tego filmu jak leci w tv to grzech :D
ja mogłem sobie obejrzeć wersję reżyserską, a i tak wolałem wczuć się w ten klimat oglądania (tak jak za pierwszym razem) na tvn-ie z reklamami :D
jeden z niewielu filmów, w których calutka czołówka zagrała role życia- Russel, Joaquin, Connie, FENOMENALNY Olivier, Derek, Djimon i Richard. No ale w tym filmie wszystko jest genialne. Obok Aliena największe dzieło Scotta.
Ja płakałam nie tylko na początku, ale także w środku filmu. Wspaniała, wzruszająca muzyka robi swoje :)
2-3 pierwsze razy tez tak mialem...juz mi przeszlo....teraz mam tak jeszcze tylko z braveheartem podczas 'freedom!' ;P
Ja tez:) Ogladam za kazdym razem jak jest w tv. Wczoraj ogladałam i dzis tez spojrze w przerwie meczu siatkówki:) Film ktory nigdy mi sie nie nudzi, ktory moge ogladac i słuchac na okrągło. Muzyka taka ze az ciary przechodzą to jest to :) Końcówka niezwykle wzruszająca i piękna nie da sie nie wzruszyc.