8,1 792 tys. ocen
8,1 10 1 792309
7,6 74 krytyków
Gladiator
powrót do forum filmu Gladiator

Lucius a Maximus?

ocenił(a) film na 10

czy Lucius to dziecko Maximusa? elo rap

ocenił(a) film na 9
So6ieski

Nie, to nie jest jego dziecko.

_Pablos_

"elo rap" ??? hej disco !!! hehe sorry ale rozpierdala mnie tekst w stylu yoo ziom...elo rap...itp. PZDR

_Pablos_

A jednak po 14 latach okazało sie że lucjusz to syna maxima

ocenił(a) film na 9
Pan_pawel11

Po tylu latach okazać może się wszystko jeśli będzie to korzystnym zabiegiem marketingowym.

So6ieski

Przecież Maximusa syna zabili an mniej więcej początku, a Lucius jest synem Lucilli i jej męża który nie wiem jak się nazywał bo zapomniałam :).

ocenił(a) film na 10
klaudusia761212

A jednak się mylisz. Lucjus jest synem Maximusa i Lucilli, może jeszcze raz obejrzyj film.

myszsza

I wnioskujesz to po ich wcześniejszej miłości/romansie? Nie wydaje mi się. Inaczej by tego Luciusa wtedy traktował, powiedział by mu o sobie lub coś w tym rodzaju.

ocenił(a) film na 8
klaudusia761212

Samą mnie to zastanowiło. Ten chłopiec wydaje się jakoś strasznie ważny i cały czas się podkreśla jego osobę... Z drugiej strony nie ma żadnych sygnałów, by Lucius był owocem romansu Maximusa i tej kobiety.

mrs_robinson

Właśnie, inaczej miał by dla kogo żyć i nie dał by się zabić. A on był szczęśliwy jak umierał bo wracał do SWOJEJ rodziny, a o Luciusu nawet nie pomyślał więc to nie jest żaden jego syn, a zainteresował się nim tylko dlatego, że Lucius mu jego dawną ukochaną przypominał i tyle.