6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85973
6,0 42 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Gdyby tak

ocenił(a) film na 6

dali Kinga Ghidorah w następnej części. Jakby był duży budżet i dobra charakteryzacja, to mógłby być najlepszy filmowy smok w historii. Mógłby przebić nawet Smauga. A wy jakiego kaiju chcielibyście zobaczyć przeniesionego w XXI wiek ?

ocenił(a) film na 8
pussyjuice

Jeśli jakiś TOHOwski potwór miałby się pojawić w tej nowej serii, to ja mam nadzieję albo właśnie na Ghidoraha, albo na Gigana - co prawda nie widziałem żadnego filmu z nim (i sądząc po ich opisach - raczej sobie daruję...) ale koleś naprawdę niesamowicie by wyglądał po rekonstrukcji wyglądu na potrzeby XXI wieku i zmienieniu jego genezy na jakąś sensowną :)

Tu jest kilka fajnych pomysłów: http://www.deviantart.com/art/Gigan-Mid-Variations-382559635

ocenił(a) film na 6
1_2_filmweb

Heh jakoś nigdy za Giganem nie przepadałem, ale koncept w porządku. A oprócz Ghidoraha, to bym chętnie zobaczył wygenerowanego komputerowo Biollante, to by było coś.

ocenił(a) film na 8
pussyjuice

Też prawda. Biollante mogłaby wyglądać naprawdę przerażająco.

ocenił(a) film na 10
pussyjuice

Ja byłbym za Mechagodzillą albo w końcu Crossover z Gamerą. Jednak jak Gidorach to z Mothrą i Rodanem.

ocenił(a) film na 10
pussyjuice

King Ghidorah, Gigan, Rodan, SpaceGodzilla, Titanosaurus, Megalon lub MechGodzilla.

użytkownik usunięty
pussyjuice

Ghidorah,Gigan albo Kameba.

ocenił(a) film na 6

Destruktor też mógłby zrobić wrażenie

użytkownik usunięty
pussyjuice

Łe tam, 3 głowy to beznadzieja jak dla mnie.

twoje cyferki na koncu nicku to beznadzieja jak dla mnie

użytkownik usunięty
The_Fallen

Jak nie wiesz o co chodzi z tymi cyferkami to się nie wtrącaj. Odnoszą się one do pewnego wydarzenia w moim życiu ;/

co nie znaczy ze maja mi sie podobac

użytkownik usunięty
The_Fallen

Nie muszą, bo w końcu to tylko nazwa, mało ważna na dodatek bo jakiegoś jednego, nieznanego użytkownika. A trzy głowy u smoka to jest beznadzieja. Smaug znacznie lepiej wygląda, jeżeli mowa o filmach. Nie chodzi tu o efekty tylko o kształt itd.

badzmy szczerzy, temu smokowi 3 głowy pasuja.....i to bardzo

ocenił(a) film na 8

Ghidorah... Jest... Idealny.
Proszę to przepisać 100 razy :P

użytkownik usunięty
1_2_filmweb

A tam, słaby... ;p

ocenił(a) film na 7
pussyjuice

Dobrymi pomysłami są przede wszystkim wspomniany Ghidorah, a także (również wspomniany) Biollante. Mothrę chyba sobie odpuszczą, zwłaszcza że Muto są trochę do niej podobne. Mechagodzilla zawsze dobry, zwłaszcza w matowej, pozbawionej kiczu wersji, jaką na 100% uraczyliby nas amerykanie.

Gazor090

muto nie wyglada w filmie jak w oryginale...zreszta kogo to obchodzi czy podbne czy nie

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

a gdzie Ty masz jakis "oryginal Muto" jak to stworzenie wymyslone dopiero przy produkcji tego filmu..?

Amigo_88

przeciez muto był pajakiem w oryginale, ale przeciez nie zrobia niektorych kaiju jak w oryginale.....jakoś nie widże wielkiej motylicy w filmie czy goryla

użytkownik usunięty
The_Fallen

W filmach Toho nie było potwora o nazwie Muto.Pająk nazywał się Kumonga.

a rzeczywiscie.....hmm
to byc moze jak film okaze sie dobry to dadza im prawa do reszty

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Albo je odbiorą i jadąc na popularności zrobią niezłą kasę :D

Ja bym tak zrobił...