dali Kinga Ghidorah w następnej części. Jakby był duży budżet i dobra charakteryzacja, to mógłby być najlepszy filmowy smok w historii. Mógłby przebić nawet Smauga. A wy jakiego kaiju chcielibyście zobaczyć przeniesionego w XXI wiek ?
Jeśli jakiś TOHOwski potwór miałby się pojawić w tej nowej serii, to ja mam nadzieję albo właśnie na Ghidoraha, albo na Gigana - co prawda nie widziałem żadnego filmu z nim (i sądząc po ich opisach - raczej sobie daruję...) ale koleś naprawdę niesamowicie by wyglądał po rekonstrukcji wyglądu na potrzeby XXI wieku i zmienieniu jego genezy na jakąś sensowną :)
Tu jest kilka fajnych pomysłów: http://www.deviantart.com/art/Gigan-Mid-Variations-382559635
Heh jakoś nigdy za Giganem nie przepadałem, ale koncept w porządku. A oprócz Ghidoraha, to bym chętnie zobaczył wygenerowanego komputerowo Biollante, to by było coś.
Ja byłbym za Mechagodzillą albo w końcu Crossover z Gamerą. Jednak jak Gidorach to z Mothrą i Rodanem.
King Ghidorah, Gigan, Rodan, SpaceGodzilla, Titanosaurus, Megalon lub MechGodzilla.
Jak nie wiesz o co chodzi z tymi cyferkami to się nie wtrącaj. Odnoszą się one do pewnego wydarzenia w moim życiu ;/
Nie muszą, bo w końcu to tylko nazwa, mało ważna na dodatek bo jakiegoś jednego, nieznanego użytkownika. A trzy głowy u smoka to jest beznadzieja. Smaug znacznie lepiej wygląda, jeżeli mowa o filmach. Nie chodzi tu o efekty tylko o kształt itd.
Dobrymi pomysłami są przede wszystkim wspomniany Ghidorah, a także (również wspomniany) Biollante. Mothrę chyba sobie odpuszczą, zwłaszcza że Muto są trochę do niej podobne. Mechagodzilla zawsze dobry, zwłaszcza w matowej, pozbawionej kiczu wersji, jaką na 100% uraczyliby nas amerykanie.
a gdzie Ty masz jakis "oryginal Muto" jak to stworzenie wymyslone dopiero przy produkcji tego filmu..?
przeciez muto był pajakiem w oryginale, ale przeciez nie zrobia niektorych kaiju jak w oryginale.....jakoś nie widże wielkiej motylicy w filmie czy goryla