Zacznę od tyłu czyli od zakończenia które dla mnie bardzo pasowało to tego filmu chociaż za mną
chyba to studenci śmiali się z tego zakończenia nawet miałem przez chwile takie wrażenie ze ten
film obrażał ich inteligencje ,dlatego chyba czasem warto jest przeczytać recenzje i sprawdzić czy
ten film nam odpowiada nie wymagać jakiś wielki ambicji od tego filmu.Godzilla zawsze
kojarzyła jako strażniczka równowagi w naturze jak pamiętamy z jednej bajek jak groziło światu
zagrożenie pewna gruba naukowców przez jakieś urządzenie wzywała na pomoc Godziile i tutaj
tak samo ją przedstawiono gdzie ten pomysł mi się podobał Sam film naprawdę ogląda się
dobrze jest wartka akcja Godzilla świetnie zrobiona jej ryk to ciarki mogą przejść Tamte potworki
też fajne i trochę zabawne .Walka potworów trochę przypominała walkę taką zabawkami
dinozaurami jaką pewnie w dzieciństwie toczyliśmy w swoich pokojach.7/10
Ile razy trzeba powtarzać że Godzilla to SAMIEC, nie samica. A więc to KRÓL, nie królowa.
Pewnie w nieskończoność. W naszym polskim języku Godzilla jest rodzaju żeńskiego więc nic dziwnego że ludzie używają formy "ta" Godzilla.
Nie każdy musi znać się na gumowych potworach.