6,0 86 tys. ocen
6,0 10 1 85974
6,0 42 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla
ocenił(a) film na 5
skorpionmj1

I śmierdzieć i sobie zafajdać płuca.No myślenie niczym 15 latek...

ocenił(a) film na 2
kacperowski20

lepiej smierdziec niz zobaczyc to cos...

ocenił(a) film na 5
skorpionmj1

Człowieku to tylko film.Ale niedojrzałe myślenie.Ale lepiej się truć :D Fajne masz podejście.A powiedz mi co ci się takiego nie spodobało w tym filmie? Bo zero konkretów i taka wypowiedź to guzik warta jest w tej chwili :D

ocenił(a) film na 2
kacperowski20

Czlowieku szajs,nie moj gust,bajka przerysowana coj jak power rangers i transformers ,trzeba miec ponizej 10 lat i byc glupszym niz rowiesnicy zeby zdzierzyc scierwo

ocenił(a) film na 2
skorpionmj1

chcialem isc do kina ,bylo tylko to i spiderman, nie znosze w spidermana wiec wybralem ten syf dla autystycznych nastolatkow i chcialem wyjsc po 15 minutach ale ze z du..peczka to zostalem prawie do konca

ocenił(a) film na 5
skorpionmj1

Ładnie proszę o konkrety.Możesz mi je podać? Bo twoja wypowiedź jest pozbawiona ładu i składu na chwilę obecną :D I to że nie twój gust nie znaczy że szajs.Power Rangers? :D Ale porównania.Ja się wybieram jutro mam 23 lata i idę nastawiony na czystą rozrywkę bo takiego czegoś po takim gatunku oczekuje.I co,też jestem autystyczny?

ocenił(a) film na 2
kacperowski20

idz nawet lec samolotem na moje

ocenił(a) film na 10
skorpionmj1

znalazl frajerka ktory jej kino postawi xd

ocenił(a) film na 6
skorpionmj1

Pff to po co w ogóle chodzisz do kina na takie filmy sam sobie w stopę strzelasz ;)

ocenił(a) film na 9
skorpionmj1

"nie mój gust" to po co w ogóle poszedłeś? Myślałeś, że czymś cię zaskoczy? Trzeba było siedzieć w domu i czekać na lepszy film.

ocenił(a) film na 2
EruruuTail

bo sie nastawilem ze dzis pojde a trzeba bylo kupic "Durex Play sweet strawberry " i bylo by 1000% lepiej...

ocenił(a) film na 9
skorpionmj1

No to trzeba było kupić a nie idziesz film bo nagle musisz na jakiś iść i oceniasz go niesprawiedliwie głównie dlatego, że to nie twój typ. Mógłbyś chociaż nie wystawiać opinii. Mówić że syf spoko, ale opinia powinna być moim zdaniem bardziej przemyślana. Za grę aktorską, efekty i inne takie tam. Ja też niewiele filmów oceniam, prędzej założę wątek. Nie chcę wystawiać opinii z powodu mojej niewiedzy. Hmm..truskawki dobra rzecz.

ocenił(a) film na 2
EruruuTail

ile masz lat niewiasto?

ocenił(a) film na 9
skorpionmj1

21. Właśnie dzisiaj obchodzę urodziny xD

ocenił(a) film na 2
EruruuTail

ach.. z checia zabralbym cie do kina i na truskawki ale jestem w azji i dluuugo nie wroce...
wiec pomysl o mnie gdy truskawki bedziesz zjadac z kims innym .kisss

ocenił(a) film na 9
skorpionmj1

Hah, pomyślę, a akurat tak się składa, że mam z kim zjadać truskawki, miłego spędzania czasu w Azji swoją drogą :)

ocenił(a) film na 2
EruruuTail

kocham cie jub

ocenił(a) film na 9
skorpionmj1

Może mu się film nie podobał bo nie rozumiał mongolskiego dubbingu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
kacperowski20

Nie da Ci konkretow widzisz ze to jakis gimbus co chwali sie ze pali .
Ogolnie moim zdaniem widzi jak wszyscy bronia tego filmu gdy ktos doda post z jakas zla opinie i sam chce sobie posmiac z nas dodaja rowniez post taki jaki tu widzimy .

ocenił(a) film na 5
ttrroonnkk

No ma się czym chwalić :D Powód do dumy :D Palę i jestem cool :D haha.Jutro się wybieram na film,zobaczymy : )

ocenił(a) film na 10
kacperowski20

film jak najbardziej 7-8 , dlugo sie rozkreca , sam mialem isc czasami z nerwow zapalic fajke ale warto waro .
Sam poszedl bym jeszcze raz .

ocenił(a) film na 5
ttrroonnkk

To dobrze że się rozkręca powoli,bo niektórzy nastawiali się na sieczkę od samego początku :D

ocenił(a) film na 2
ttrroonnkk

tylu klakierow ze chyba oplacani robic dobry PR, a film jest po prostu glupi do potegi...tobie napewno sie spodoba

ocenił(a) film na 5
skorpionmj1

A dlaczego jest głupi? Co za tym przemawia? Bo używasz tych słów chłopcze a nie popierasz żadnymi argumentami dlaczego jest taki głupi do potęgi...

ocenił(a) film na 10
BluRay2012

hahahaha dojechales :D

ocenił(a) film na 10
skorpionmj1

pisalem juz w paru postach ze film na 7-8 zasluguje ale dalem mu 10 bo uwielbiam godzille i czekalem 10 lat na nia .

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

Z kieszonkowego papierosy kupujesz? Nie ładnie.

giovanni50

Bo jak rodzice zobaczą świadectwo na koniec roku to faktycznie będziesz mieć czerwony pasek ale na ........

skorpionmj1

Jakbyś dobrze pomyślał to byś to zrobił przed pójściem do kina , mi tam papierosy nie są potrzebne , a jak byłeś z laska to lepiej mogłeś iść na komedię bo tak to jest jak się nie czyta opisu filmu ani zwiastuna ogląda .Przecież wiadomo że film s-f będzie oparty o grafikę komputerową :D.Wiedział że idzie na bajkę ale poszedł a może nie wiedział :D

scorpion6

W tym kraju jest dużo ludzi co nie wiedzą na co idą a potem narzekają ;D bo słabe info albo idą w ciemno

ocenił(a) film na 8
miko_5

Czarny łabędź tez dostał u niego 1 - nie mam pytań kto ma i gdzie sieczke.

ocenił(a) film na 2
ramzees

1 jest u mnie szczegolna ocena ,daje 1 wybranym czesto nie najgorszym produkcjom na ktorych sie zawiodlem i uznalem za przereklamowane
2 jest u mnie dnem z dna...

ocenił(a) film na 5
skorpionmj1

Zgadzam się z założycielem tematu(no oprócz tych papierosów) Radziłabym jednak wybrać inny film.
Właśnie wróciłam z kina i jestem mega zawiedziona,szczerze powiedziawszy to zwiastun zachwycił mnie bardziej niż cały film.
Totalne nieporozumienie ...Godzilla wydawała się być jedynie tłem tych wszystkich działań i reakcji ludzkich.
W pewnym momencie myślałam ,że zasne...tak nie ziewałam nawet w kościele ;p
Film faktycznie woooolno się rozkręca ....i rozkręca i rozkręcaaaaaaaaaaaa ....iiii nagle koniec filmu ;p
Pół minutowe sceny walki potworów nim zdołały wywrzeć na mnie jakiekolwiek wrażenie nagle się kończyły.
Przykładowo- pojawia się Godzilla i ten drugi mechaobdcopodobne coś i koniec sceny ,nagle nastaje dzień ,wszystkie budynki zniszczone i oglądamy pozostałości po dewastacji... strata czasu a w 3D to już w ogóle ...
Oczywiście nie pozostawie tego totalnie "zhejtowanego" ...daje słabą 5 tylko dlatego ,że:
jestem fanką efektów i dobrego dżwięku
lubię takie totalne rozpierdziuchy jak w "2012"
coś tam można było jednak zobaczyć
i dlatego ,że są gorsze filmy.

white_lady

Ciekawe co byś powiedziała o Pompejach, to dopiero jest rozczarowanie, ten film to właściwie początek i zakończenie, środek, to chyba 5 minut. A Absurdy gonią się na potęgę. Ja tych starych Godzilli nie oglądałem bo nie rajcował mnie przebrany facet ganiający między kartonowym miastem. Ta mi się bardzo podobała, dziwne by było jakby film się oparł tylko na potworach, bo to by dopiero było nudne, wyobrażasz sobie, że przez dwie godziny ganiają za sobą i walczą 10 razy, a tak potwory pojawiały się w różnych miejscach znikąd. Moja żona też stwierdziła że trochę przy nudnawy, ale widać wy kobity się nie znacie ;)

ocenił(a) film na 8
skorpionmj1

No i widzisz jak Ci się udało rozkręcić temat. Możesz być dumny. Pewnie miałeś niezły ubaw z osób które chciały od Ciebie argumentów co?

ocenił(a) film na 2
skorpionmj1

oceny 10 dla tego kina to tylko dowod na to ze ludzie ,spoleczenstwo staja sie coraz glupsi...a moze zawsze tacy byli?smutne...pa pa

użytkownik usunięty
skorpionmj1

Popieram. Szkoda czasu na ten film, po prostu tragedia!!!

ocenił(a) film na 9

a to dlaczego? uzasadnij swoją wypowiedź.

użytkownik usunięty
Giveraa34

A dlaczego mam uzasadniać ją przed tobą?
A dlaczego dałeś temu czemuś "10"?

ocenił(a) film na 9

bo jest to dobry film. i uzasadnij tak negatywną opinie o takim fajnym filmie.