Widzę że masz poważne problemy z oceną sytuacji. Z łatwością rzucasz zwrotem "troll", a sama atakujesz, zaczepiasz i prowokujesz innych.
Szkoda że stosujesz różna standardy w stosunku do siebie i innych. W tej dyskusji zachowam klasę i nie będę odpłacał się złośliwościami i oszczerstwami.
Tym razem nie pozdrawiam.
Zgadzam się, wróciłem z kina 4h temu, w życiu mi się nie udało zasnąć a tu i owszem, nuda straszna, film dla dzieci, zresztą byli w kinie i z maluchami 3 letnimi, jak Godzilla zawyła, to zaczęli płakać i to zrobiło na mnie największe wrażenie, bo owszem dla dzieci, ale chyba nie tak małych..Film max na 5.
szczerze ja też trochę przysypiałem pod koniec jak się potwory zebrały. Odniosłem wrażenia jakbym oglądał jedną ze starszych wersji Godzilli chociażby patrząc na sztywną walkę potworów. Z ujęć najbardziej podobało mi się spadanie żołnierzy przez warstwę chmur do płonącego miasta. Fajnie to wyglądało z tymi flarami choć nie wiem czemu miały one służyć. Przed seansem myślałem, że może mają oznaczyć Godzillę. Z całego zaś filmu najfajniejsze dla mnie było ryczenie naszego pupilka :) jednak co w kinie to w kinie.
"Patrząc na sztywną walkę potworów"
Nie znajdziemy tutaj zalążka walk rodem z Pacific Rim, ale sztywne walki to były w poprzednich filmach o Godzilli - dosłownie sztywne, jak sam Godzilla - człowiek w przebraniu. Ten argument z dupy wziąłeś xd Wybacz, ale gorszego w życiu nie czytałem. Zrobiłeś mi dzień. Pozdrawiam :)
Jak ja bylem to ludzie wychodzili przed końcem, wku**wieni na maxa i wcale im się nie dziwię:) Z filmy jedynie zwiastuny były dobre, w mojej ocenie poprzednia godzilla była przynajmniej 4 oczka wyżej.
zgadzam się, ten film to totalne dno, byłem na 2D, może na 3D efekty zrobiły swoje
Nie nie zrobiły.Na 3 d wogle nie ma zadnych efektów wątpie w jakiąlkowiek różnice miedzy 2d a 3d chyba tylko różnica w nazwie...A sama produkcja nudna i słaba.Co do efektów i samej potwora czyli Godzilli to ujdzie czasem nawet robi wrażenie:D....Ale po trailerze który notabene zawiera wszystkie najlepsze sceny z całego filmu:D oczekiwania były wieksze.....
Zresztą mogli by równie dobrze puścić trailery 3 czy 4 sklecone w całość w kinie i było by to o niebobardziej interesujące niż te mdłe i nudne wywody głównych bohaterów
Nie no, trójwymiar był, ta widoczna przestrzeń lekko jednak poprawia odbiór :), ale masz rację, efektów specjalnych nie było żadnych. Co do drugiej części Twojej wypowiedzi... Lepiej bym tego nie ujął :D
W sumie to najbardziej ze wszystkiego to trójwymiarowe były napisy i gość w jakimś dźwigu........