Myślałem że ten film będzie mocny a tu kicha już wole moje barwy szczenscia bo sa smieszniejsze i lepsze i w dodatku wienksza akcja niz tu słaba ta godzilla bendzie
Skąd wiesz jaka ta Godzilla będzie. To że jest od 13 lat to nie znaczy że będzie słabo. NIE BYŁEŚ W KINIE,NIE WIDZIAŁEŚ FILMU. Więc nie pisz że będzie słabo
Sorry ale czlowiek ktory pisze "szczenscia, bendzie, Wienksza" nie moze sie wypowiadac nawet na temat muminkow bo to by wykraczalao poza jego intelekt(IQ) Proponuje przez moderatora zamknac temat.
chyba cie jaja swendzom zajzyj moze czasem do slownika jezyka polskiego to sie dowiesz jak sie pisze a nie robi z siebie blazna na forum hihi haha smiech na sali po prostu jak mozna z siebie robic takiego blazna
Słuchaj Jaja to może i cię swędzą bo dopiero ci obrosły. Może i zajrzałeś w życiu do słownika ale pomyliłeś się niestety i to był z ilustracjami dla dzieci. Zastanawia mnie jedno jeżeli technologia jest na takim poziomie że sama pokazuje ci że robisz błędy. To jaki ty musisz mieć komputer Masakra! albo po prostu człowieku to pod twoimi literami to system nie stawia ci szlaczków na czerwono bo piszesz fajne rzeczy. Wiem że zatrzymałeś się na etapie przedszkola i dalej lubisz szlaczki ale to wina chyba siedzi już nie w Tobie tylko gdzieś trzeba poszukać wyżej nie wiem zapytaj może mamy podpowiem ci ,, Mamo słuchaj mam dziwne pytanie dlaczego jestem kretynem??" Może będzie znać odpowiedź . Wracając do Filmu Bo to tego forum dotyczy. Nie wiem czy wiesz ale dużo ludzi którzy się znają na filmach wypowiadają się w samych superlatywach o filmie i że zapowiada się jednym z najlepszych widowisk 2014 roku.
I pisze to koleś, który założył sobie kolejne konto aby hejtować kolejne filmy oraz robi z siebie błazna.