Oglądałam film dwa razy, ale chyba za każdym razem albo to omijam albo sama nie wiem. Mianowicie: kto w końcu zabił męża głównej bohaterki?
No też tak myślałam, ale jeśli to ona by zabiła to chyba odpowiedziała by za to...? Więzienie itd...
NO właśnie i to jest wałek w tym filmie :( zakończenie! Ponieważ w rzeczywistym świecie gdyby nawet kobitka zabiła męża siekierą w taki sposób... to nawet gdyby sie okazało że jej mąż robił takie rzeczy jak robił... to poszła by siedzieć za morderstwo! Przecież go zabiła i co sie usprawiedliwia że została opentana przez dziewczyne która umarła 4 lata wcześniej? Wariatka bo wierzy w opentania. Wyrok. Psyhiatryk. A jak nie opentanie to znaczy że zabiła męża bez wyraźnych powodów lub jak mogła wcisnąć prokuratorowi że odkryła zbrodnie męża... ale to też nie powód do ułaskawienia... zemsta :(
męża zabiła głowna bohaterka.była chora psychicznie więc trafiła do szpitala,zamiast do więzienia.wypuścili ją ,ponieważ wszystko się wyjaśniło (duch przestał ją nękać,więc była zdrowa).