8,2 446 tys. ocen
8,2 10 1 446180
7,7 67 krytyków
Gran Torino
powrót do forum filmu Gran Torino

Dobry film.

ocenił(a) film na 7

Dziwią mnie oceny 10/10. Lubię obejrzeć dobry film i do takich zalicza się Gran Torino. Po przeczytaniu ocen i różnych tematów typu "rewela" lub "10/10 go Clint!" stwierdziłem, że będzie również w podobny sposób odebrany przeze mnie. Wyszło inaczej ale nie było rozczarowania. Po prostu poszedłem do kina z dziewuchą, wróciłem z niego i więcej nim głowy sobie nie zaprzątałem. Niektóre filmy mają to coś co jeszcze Cię trzyma przez najbliższe parę dni i takie filmy lubię. Ten się do nich nie zalicza. 7/10

ocenił(a) film na 7
redmail

Ten się do nich ZDECYDOWANIE nie zalicza! 5/10

ocenił(a) film na 10
FILioza

Bardzo możliwe, że byłeś zajęty swoją panną, a nie filmem. Obejrzałem w życiu już kilka filmów, i ten jak najbardziej zalicza się do tych, które dają do myślenia, mają jakiś przekaz(podobnie jak "wątpliwość"- wiem, że porównanie nie jest może zadziwiająco trafne, ale tak było w moim przypadku)...a takich filmów jest mało, w dobie efektów specjlanych, które oko mają zachwycać, a filmy pozbawione są sensu. Clint zadziwił mnie pozytywnie tym co robił ostatnimi laty...
*Rzeka tajemnic
*Gran Torino
*sztandar chwały
Jeżeli ma robić tylko takie filmy, możesz mnie śmiało zaliczyć do grupy "Go Clint", czego się nie wstydzę absolutnie.