8,2 446 tys. ocen
8,2 10 1 446165
7,7 66 krytyków
Gran Torino
powrót do forum filmu Gran Torino

Już takich filmów jest coraz mniej . Nie ma już fajnych scenariuszy typu Chłopcy z Ferajny czy
Requiem . Teraz serwowane są Nam komiksowe papki i powielanie ciągle tych samych
Filmów Typu szybcy i wściekli 5 , 10 20 ..itp. No czasem zdarza się coś typu Nietykalni ale to
już są tylko wyjątki . Kiepskie czasy ,aktorzy wola grac w głupich serialach .A Ja tak czekam
na film który mnie zachwyci Jak Pachnidło lub Osada czy chociaż Joe Black. A do filmu Big
Lebowski to mam jakąś schizę obejrzałem go z 16 razy .

użytkownik usunięty
Patrick_2

Na samym ENH trafiło się dość arcydzieł, ale lepiej smęcić, oglądać tylko amerykański blockbuster i udawać, że to nowe filmy są złe, a nie własna ignorancja. I od kiedy scenariusz Requiem jest dobry?

ocenił(a) film na 10

Niestety Nie ode mnie zależy kiedy dostanę urlop . Taka praca , oczywiście widzę tam kilka ciekawych filmów które chętnie bym obejrzał. pozostaje mi smęcenie. O gustach się nie dyskutuje jeden woli to drugi tamto . Nie ma filmów dla wszystkich . Widziałem wiele filmów których nawet nie ma na film web , ale nie chce mi się popisywać i czekać na kolejne obraźliwe komentarze . Jeżeli komentuje Gran Torino to mówię o filmach popularnych nie o filmach niszowych .