Granice bólu

Insensibles
2012
6,0 6,9 tys. ocen
6,0 10 1 6912
5,5 6 krytyków
Granice bólu
powrót do forum filmu Granice bólu

Próbuję przypomnieć sobie tytuł filmu, miał on premierę parę lat temu ...
Wybaczcie ale w głowie pozostały tylko jakieś strzępy z tego co oglądałem...
Chłopak z dziewczyną trafiają w jakieś odludne miejsc , ganiają po jakiś kanałach, chłopak ginie, ona chyba też... w finałowych scenach okazuje się że ich prześladowcami były zamaskowane(poprzebierane)dzieci , które w ramach walki z nudą zorganizowały sobie zabawę w polowanie na ludzi...
Aha, początkowo można było odnieść wrażenie, że dzieje się to gdzieś na odludziu a okazało się że do głównej drogi było parę metrów .

ocenił(a) film na 6
szzelest_

Ten film ma tytuł: "Oni" http://www.filmweb.pl/film/Oni-2006-327449
Z tego co wiem to był film na faktach.

diavolo0801

Pięknie dziękuję za pomoc.
Szkoda, że nie mogę dać + jak to bywa na innych forach ;)

ocenił(a) film na 6
szzelest_

Nie ma sprawy. Namiętnie oglądam filmy (najbardziej horrory, thrillery) i lubie zgadaywać po opisie jakie to. Czasami w pracy z nudów każdy opowiada o jakimś filmie, a reszta musi zgadnac co to za tytul. Nie ma rownych ze mną hehe

diavolo0801

A co siedzi w ciemności i pije krew?

ocenił(a) film na 6
WYKLETY

Pewnie chodzi ci o podpaske....

diavolo0801

A wiec wiesz wszystko ;)

ocenił(a) film na 9
WYKLETY

Polecam film o podobnej tematyce: Eden Lake :]

diavolo0801

Ok, a co powiesz na taką zagadkę ;)
Kilku pijanych ważniaków leci awionetką i jeden wyrzuca butelkę, która zabija przypadkową dziewczynę.
Jej narzeczony świruje i miesiącami przekopuje archiwa, aż znajduje listę pasażerów tego lotu. Nie zabija żadnego, ale mści się na nich po kolei w okrutny sposób. Jednocześnie myśli, że dziewczyna żyje.
Dla ułatwienia: to nie film, ale miniserial, francuski lub włoski, emitowany w TVP w latach 80-tych.

ocenił(a) film na 7
szzelest_

a nie chodzi o ''katakumby''?
a jezeli nie, to historie podobne

tatanka25

Podpowiedź @diavolo0801 okazała się strzałem w 10. tak więc nie są to Katakumby :)