Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 288 tys. ocen
7,2 10 1 287632
5,4 57 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars 1,2,3 - Dla mnie zupełnie inna bajka...

ocenił(a) film na 1
Excalibur

oglądałam pierwszą część, moim zdaniem to porażka, widać że ten cały Yoda to z silikonu jest :/

użytkownik usunięty
Wikuu

Sam jesteś z silikonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Star wars to jest KLASYKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super produkcja jak na tamte czasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fabuła genialna , obsada genialna, muzyka MISTRZOSTWO . mOGE POWIEDZIEĆ ,ŻED JEDYNE CO BARDZIEJ PODOBAŁO MI SIĘ OD STAR WARS TO WŁADCA PIERŚCIENI . TAK TOLKIEN JEST genialny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak jak star wars !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żegnam '' legolasbloom ''

ocenił(a) film na 1

jak cos to ''sama'' Bo ''Wika'' w tym przypadku Wikuuu jest skrótem od imienia Wiktoria, co prawda nie jest to moje imię, ale to inna bajka dlaczego mnie tak nazywają. A Co do filmu, to po prostu nie mój gatunek i nie przepadam za takimi. Władcy pierścieni nie oglądałam i też się do tego nie garnę....

ocenił(a) film na 9
Wikuu

Moim zdaniem powinni zrobić trzecią trylogię o Starkilerze z technologią która jest dziś ten film powalił by pozostałe filmy na kolana ale to jest marzenie ściętej głowy.

użytkownik usunięty
sasuke257

w sumie dobry pomysł ;)

użytkownik usunięty
sasuke257

Myślę, że trylogia o Revanie i Wygnanej Jedi też była by świetna...