oglądałam pierwszą część, moim zdaniem to porażka, widać że ten cały Yoda to z silikonu jest :/
Sam jesteś z silikonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Star wars to jest KLASYKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super produkcja jak na tamte czasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fabuła genialna , obsada genialna, muzyka MISTRZOSTWO . mOGE POWIEDZIEĆ ,ŻED JEDYNE CO BARDZIEJ PODOBAŁO MI SIĘ OD STAR WARS TO WŁADCA PIERŚCIENI . TAK TOLKIEN JEST genialny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak jak star wars !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żegnam '' legolasbloom ''
jak cos to ''sama'' Bo ''Wika'' w tym przypadku Wikuuu jest skrótem od imienia Wiktoria, co prawda nie jest to moje imię, ale to inna bajka dlaczego mnie tak nazywają. A Co do filmu, to po prostu nie mój gatunek i nie przepadam za takimi. Władcy pierścieni nie oglądałam i też się do tego nie garnę....
Moim zdaniem powinni zrobić trzecią trylogię o Starkilerze z technologią która jest dziś ten film powalił by pozostałe filmy na kolana ale to jest marzenie ściętej głowy.