TROS jeszcze nie widziałem.Czy powrót Palpatine jak już widzieliście IX to dobry pomysł czy burzy sage i finał w 6 częsci? I czy Rey to Mary Sue razy 2 Anakin-Vader, Luke Imperator mogą się kłaniać. Jakoś nie czuje do niej sympati. Mogła by być córką Lei szukać wujka. Zbuntowany Finn poszedł by do ojca zamieszkałego w mieście w chmurach prosić o wybaczenie i pomoc. Wtedy bym polubił
Według mnie burzy finał w 6 części, bo poświęcenie Vadera poszło zupełnie na marne. Imperator się odradza (nie wiadomo do końca jak) i jeszcze cudownie rozmnaża/klonuje się jak karaluchy.
"Czy powrót Palpatine jak już widzieliście IX to dobry pomysł czy burzy sage i finał w 6 częsci?" Burzy sagę i finał 6 części.
"Czy Rey to Mary Sue razy 2 Anakin-Vader, Luke Imperator mogą się kłaniać." Tak.
Na zakończeniu starej trylogi byłem parokrotnie w kinie a teraz nie mam ochoty iść na najnowszy Star Wars, jak to się stało tak wielkie studio nie potrafi zrobić by wszyscy fani byli zadowoleni tylko wciska jakiś odgrzewany kotlet, wizualnie perełka ale fabuła nowej trylogi meh