Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie

Star Wars: The Rise of Skywalker
2019
5,8 91 tys. ocen
5,8 10 1 91124
4,2 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie

Że SW umiera. Napędza je generacja 30latków, ale obecnie nastolatkowie wolą Marvela niż miecze świetlne i odgrzewanie fabuły z lat 80 w nowej odsłonie. Nikogo już nie interesuje Rebelia/Imperium w kolejnym wydaniu.

Anemek

Tak bardzo umiera, że (prawie) każdy film zarobił kokosy xd

Connor7

Ja tam wolałbym żeby nie zarobiły kokosów a były dobrymi filmami :(
https://youtu.be/3S2zsCaOOmE

ocenił(a) film na 3
MdRpl

Ja także. Na razie jest trochę kijowo. Błagam, zróbta w tym Holiłudzie choć jeden dobry film z serii!!!

Connor7

Tylko że jemu chodziło właśnie o to że te kokosy są od tej generacji 30-latków która przecież kiedyś zniknie

ocenił(a) film na 2
Connor7

Kokosy, to ci spadły na głowę. Jak na razie to filmy zwróciły dopiero połowę poniesionego nakładu na zakup LF.

PPS

Tak bo tylko filmy zarabiają hajsy dla Disneya xD

Anemek

Kłóciłabym się, mam 20 lat, a ubóstwiam Star Wars. I miałam szczęście spotkać mnóstwo osób w moim wieku albo młodszych, które też są fanami :D

ocenił(a) film na 1
nat4lia

a ja 21 xD

nat4lia

A ja 23.

nat4lia

Kobiety, które uwielbiają Star Warsy, idealne kandydatki na żonę :D

jeykey1543

Tak słyszałam, ale nie wiem czy to prawda

Anemek

mow za siebie ja mam 40 lat i czekam na sw

ocenił(a) film na 3
arek2010

Szanuję!

Anemek

You rebel scum!

Anemek

Ciekawe spostrzeżenie ale czas pokaże jak jest. Myślę że zainteresowanie Star Wars wykracza jednak co nieco poza gromadę 30-latków o czym świadczą chociażby powyższe wpisy .

Anemek

3 i 11 film pod względem zarobków. Chyba pierdzielisz głupoty, bo znając życie to na 9 przyjdzie jeszcze więcej osób.

Anemek

I tu bardzo się mylisz. Mam córkę w podstawówce i nawet nie masz pojęcia ilu dzieciaków łazi z tornistrami i gadżetami z nowych SW...

Anemek

Zdefiniuj nikogo.

ocenił(a) film na 7
Anemek

Mam 45 a znam wielu 50-latków, którzy czekają. Kiedy pierwsze cześci wchodziły do naszych kin, mieliśmy po kilka - kilkanaście lat.

Anemek

Uwielbiam takie generalizacje :) Tak nikogo nie interesuje. Spójrz w statystyki box office. To bardzo powszechny błąd poznawczy - jeżeli coś nie interesuje Ciebie lub Twoich znajomych, domyślnie w internecie będziesz widział podświadomie tylko negatywne komentarze na potwierdzenie swojej tezy. Hejterzy krzyczą najgłośniej.

ocenił(a) film na 2
Anemek

"Łotr 1" i "Mandalorianin" temu przeczą. Jeśli tylko dostaniemy charakterne postaci "z pazurem", w sensowych historiach (pamiętacie ten idiotyczny wątek z kozakującym, pełnym "toksycznej męskości" Poe w TLJ?) i bez tej na chama wpychanej politpoprawnej papki to chętnie poznamy nowe części