Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447085
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

W tym dniu TVN puszcza 1 pierwszą cześć, więc chyba mają zamiar puścić w te wakacje wszystkie części.

ocenił(a) film na 9
bodzio12

Tak, puszczą w TVN wszystkie części :)

kamilharry

Również Insygnie?

ocenił(a) film na 9
donmaslanoz14

Tak, obie części :)

kamilharry

Meh. :

ocenił(a) film na 9
donmaslanoz14

Obejrzyj na DVD, ostatnia część będzie dopiero puszczana gdzieś za trzy miesiące.

ocenił(a) film na 9
kamilharry

5 września

ocenił(a) film na 9
donmaslanoz14

tak obie pierwsza część Insygnii 22 sierpnia druga 5 września

LobeliaSakvil

Obejrzałem drugą część w ten pjontek.

ocenił(a) film na 7
bodzio12

Może skuszę się na 3 pierwsze i na 5. Reszta to niestety chłam. Nawet świetna obsada i genialna muzyka (szczególnie Williams'a i Hooper'a) nie równoważyły kretyńskiego scenariusza. A TVN co rok puszcza to samo...

GF1115

To prawda, że nie każda ekranizacja była doskonała, ale wydaje mi się, że miło chociaż ujrzeć namiastkę naszej wymarzonej wersji filmu

bodzio12

ale nie wiecie czy to będzie tak,że co drugi tydzień kolejną częsc będą puszczac bo poprzednio tak było do 1 cz. Insygni czy może co tydzień(chociaż wątpliwe bo też nie każdy chce oglądac Harrego Pottera ;D)?

Psychopath_filmweb

Będzie tak jak zawsze czyli co drugi tydzień i puszczą tym razem wszystkie części

bodzio12

aha to spoko bo nie znam lepszej serii filmów niż Harrego Pottera jak byłem mlodszy to bylem w kinie na kilku częsciach ale wole jak puszczaja wszystkie bo wtedy jest to jakby calosc Pozdrawiam ;D