Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447085
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Ech...

ocenił(a) film na 8

Straszna szkoda, że w kinie nie da się zrobić maratonu filmowego Harry'ego. Bo w końcu
taki maraton trwałby około 20 godzin, więc trzeba by było go podzielić co najmniej na dwa
dni. Wielka szkoda, bo chciałabym tak po kolei zobaczyć tę historię. Czytając książki po
kolei, nie widzisz zmiany w wyglądzie bohaterów i innych takich szczegółów, a w filmach to
widać i myślę, że każdy fan chciałby pójść na coś takiego. Dlatego mogliby nawet zrobić
maraton 2- albo 3-dniowy. Znaczy np. jednego dnia 3 części, drugiego 3, a trzeciego 2.
Fajnie by było. Nie sądzicie?

AnOl

Zgadzam się, ja bym napewno poszedł.

AnOl

poszłabym na to :)

ocenił(a) film na 7
AnOl

W kinie może i się nie da ale co za problem kupić sobie DVD lub Blu Ray i zrobić sobie maraton w domu ?? :)

ocenił(a) film na 8
Danio31b

W domu nie ma takiej atmosfery. W kinie jesteś z ludźmi, których dany film kręci, tak jak ciebie, duży ekran, dobre nagłośnienie - to właśnie magia kina. :)

ocenił(a) film na 7
Magmana

Oj tam oj tam wszystko zależy od sprzętu jaki posiadasz (Telewizora ,Kina Domowego) .Zresztą ja tu nie pisałem o klimacie tylko podałem przykład ,że jeśli nie można w kinie to chociaż może sobie zrobić namiastkę takiego maratonu w domu :)

ocenił(a) film na 8
Danio31b

Tak, tak, rozumiem. Jak się nie ma co się lubi... :) Zawsze to jakieś rozwiązanie

użytkownik usunięty
Magmana

No właśnie pod warunkiem, że ich to naprawdę kręci, a nie poszli np tylko po to żeby się powygłupiać i podokuczać innym np szeleszczącymi paczkami czipsów albo głupim chichotaniem. No i dobrze by było podzielić maraton na dwie części, bo na raz to chyba nikt nie wytrzyma.

ocenił(a) film na 10

Cóż z koleżanką zrobiłyśmy sobie taki maraton :P Wszystkie części obejrzałyśmy piwko popcorn 5 część była już bardzo zabawna :P ale wytrwałyśmy i oka nie zmrużyłyśmy polecam :)