Bardzo dobrze, że są i tacy, co nie wydziwiają. Sami by nie zrobili lepszego filmu, a ten faktycznie, jest chyba najlepszy :)
Ja idę na seans o 17:00. Ale nie mogę już słuchac o tym że jest nudny, pełno w nim love story, to najgorsza czesc Pottera. Mają za bujną wyobraźnię. Wydaje mi się że to bęzie najlepsza cz.:)
Pozdrawiam
Trzecia w kolejności. Za Czarą i Więźniem Azkabanu. Teraz pozostaje czekać na Insygnia.:)
Byłam w kinie i wcale się nie zawiodłam. Ten film jest najlepszy:) świetny humor i akcje, scena z norą była świetna:0
Polecam bo naprawde warto obejrzeć:)
po tej czesci jest 3 i 4:)
Zgadzam się!!! Zdecydowanie najlepszy Potter. Mnóstwo świetnych scen, humoru i pięknych scenografi. Muzyka jest wyborna a końcówka bardzo wzruszająca:)
Najlepsza część Pottera.
Super się ogląda w kinie..
Rewelacja efekty specjalne!! ;)
Miałam podłe wrażenie oglądając film po przeczytaniu książki. Ciągle w głowie miałam własne wyobrażone sceny zgodne z tekstem...moze warto jednak obejrzeć film jako pierwszy, żeby nie ulec złudzeniu, że moglo być lepiej lub pominięto fajne momenty opisane przez autorkę, nie moge wydać obiektywnego osądu w takim razie...ale cały film dobrze zrobiony, jak wielbicielka ksiżaki i fanka HP marzeniem byloby powstanie filmu zgdonego z ksiazka i trwajacego tak dlugo, by wszystko ukazac...ale gdzie wizja reżysera wtedy i jego własna dodatki...dwa dylematy<troszke żąłuje pogawędek Harry'egoz Ginny złośliwych uwag na temat Rona, bo wtedy na ekranie wytworzyla by sie wieź, i porót do starych i wprowadzneie nowych twarzy jak Fleur czy Bill i nowy minister magii...jeszcze raz na spokonie musze obejrzeć filmik;) napiszcie co sądzicie, byc moze ja tylko jatak odebralam go...
do swietnosci to temu brakuje lat swietlnych. najgorszy potter, gorszy nawet od poittera nr 5. nie mam juz sily pisac dlaczego, jak ktos chce uzasadnienia niech posprawdza w innych tematach.