i wiecie co mi sie jeszcze podobało w tym filmie?? Bellatriks. ona jest moją ulubioną złą bohaterką i Helena Bonham Carter zagrała ją fenomenalnie. w filmie bellatriks była tak jak naćpana i pijana jednocześnie. fajnie było to jak zrobiła mroczny znak, jak tańczyła kiedy podpaliła chatke hagrida i jak szeptała malfoyowi do ucha żeby zabił dumbledore'a.
Zgadzam się w zupełności, ona jest wspaniała. Jestem ciekaw jak zagra w siódemce, gdzie będzie musiała też pokazać przerażenie.
Zgadzam sie, Belatriks podobala mi sie juz w Zakonie. Aktorka ktora ja gra jest wspaniala, wlasnie tak wyobrazalam sobie Belatriks
Macie racje Helena Bonham-Carter w roli Bellatriks Lestrange wymiata. Zachowuje się dokładnie jak w książce: jest szalona, grożna, bezwzględna, całkowicie oddana swojemu panu.
a dla mnie Bella to totalna pomyłka :/ całkowicie inaczej ją sobie wyobrażałam. no i torche w sumie za duzo chyba szeptała w tym filmie oO nie, nie, nie. może i dobra aktorka ale dla mnie całkowicie obca postać, to nie jest Bella -.-