Wlaśnie wróciłem z kina i jestem bardzo mile zaskoczony! Otóż to, że ze zniechęceniem wchodziłem do sali kinowej, to był fajny. Oglądałem go, z wielką ciekawością i nawet nie raz (wiem że za to będe skrytykowany) NAPIĘCIU! jak dla mnie bardzo mocne 9/10. Pozdrawiam.
postaram się o to żeby ten ziom powyżej został zbanowany za obrazę ... nie powiem że film zostawia wiele do życzenia ;/ ale nie jest nawet taki zły nie trzyma się kupy . Nawet nie wytłumaczono czemu ten snejp czy jak my tam leci nazwał się księciem półkrwi ,mogli tyle
Jeżeli nie oglądałeś filmu, to się nie odzywaj. Przeczytaj sobie definicję słowa napięcie, czubku.
A, mam jeszcze pytanie, czy jak Ci każa skoczyć z mostu, to zapytasz się, czy w skarpetkach?
Poczytaj sobie moje wypowiedzi. I przestań tak panikować.
http://www.filmweb.pl/topic/1180881/PYTANIE+DO+ZAGORZAŁYCH+FANÓW+I+FANEK!!!!!.ht ml
Ja jestem ZA potterem, i mam zamiar pójść na film. Tyle, że kiedy napisałeś: "wiem że za to będe skrytykowany", to postanowiłem odpisać Ci w taki sposób, w jaki to oczekiwałeś :\
Aha, i rada, jeśli dyskutujesz z kimś, kto gada na tym samym poziomie, co ja przed chwilą, to nie rób mu z łaski swojej zastysfakcji i nie zniżaj się do jego poziomu używając zwrotów typu: "czubek".
Przez to jest ich coraz więcej.
Aha, co do Obcykany1, nie chce podważać Twojego autorytetu, ale za jedynm Twoim skinieniem raczej mnie nie wybanują. Inaczej nie było by tu hejterów. Tak, na zdrowy rozsądek. Poza tym, wiesz, żeby usunąć temat, ale nie osobe, tylko temat, to, przynajmniej kiedy ja się starałem o usunięcie, trzeba było co najmniej 5 roszczeń. A temat był o wiele gorszy, uwierz. Więc tego bana to się chyba tak prędko nie doczekam, nawet za obrazę admina nie ma bana, a jedynie usuwanie wypowiedzi. Więc, nie da rady, chciałbyś, ale nie da rady. Eh, chyba nowi na filmweb.
Nikt tu przecież nie panikuje. O.o a jakąś klasę wypowiedzi mógłbyś zachować,
ironię da się też w inny sposób wyrazić.