Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325782
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Nie no po prostu nie mogłam od Niego oderwać oczu, każda scena z tym gościem jest miodzio!! Uwielbiam tą postać! Szkoda tylko że tak rzadko Go pokazują:(

Snape Rules***

ocenił(a) film na 7
LadyDasmader

mi się bardziej podobał Felton :> jego gra aktorska była wspaniała i jak najbardziej przekonująca, zdecydowanie stanął na wysokości zadania i odegrał postać Draco na najwyższym poziomie.

minto

Może to dlatego, że Rickman jest świetny w każdej części, a Felton dopiero teraz miał pole do popisu. ;)
I nie zapominajmy o świetnej Helenie Bonham Carter.

ocenił(a) film na 7
kala456

Widzę, że kolejna maniaczka Snape'a ;)

Ja też go bardzo lubię :D

ocenił(a) film na 8
EnidAnGleanna

A ja go KOCHAM!!!!!! I macie rację co do Feltona rzeczywiście był świetny w
tej części, choć Severus w mojej opinii jest niedoścignionym ideałem;D

ocenił(a) film na 10
Ollaaa

Ja to normalnie bardzo źle znoszę odsyłki na egzaminach, ale Nieee no taki Profesor to mógłby mnie odsyłać i po sto razy!!! hehehe! bym ciagle do Niego wracała:D

ocenił(a) film na 7
LadyDasmader

Ajjj zgadzam się ^^ Snape jest genialny. Miałam nadzieję, że scena na Wieży Astronomicznej będzie lepiej rozwinięta - chciałam więcej Sev'a ;). Rickman wogóle jest świetny. Ach ten jego głos... Jak przeczytałam na jakimś forum "dubbingowanie aktorów takich jak Rickman powinno być karane" ;). Oprócz jego roli w HP uwielbiam go w Sweeney'u Toddzie (gra tam sędziego Turpina i... śpiewa :D). Tak wogóle, to dopiero niedawno dowiedziałam się, że on ma 63 lata! Trzeba przyznać, że ta czarna peruka go odmładza ;)

ocenił(a) film na 10
Elisia

Ooooj tak!! A w ogóle z pierwszej czesci ta scena w której Snape wparowuje do sali, idzie miedzy lawkami i trzema machnieciami ródżki zamyka te gotyckie okna no poprostu miodzio!!! Ja chcę września, Panie Profesorze!! (let's do it again, babe:D)
Sorry wariatka jestem ale nic na to nie poradze ze uwieeeeeelbiam Snapea!!!

ocenił(a) film na 8
LadyDasmader

ja najbardziej lubię Hermionę heheh:D

<za krótki/>

ocenił(a) film na 8
Mistral_2

Snape Snape Snape cudowny <3333.
Ale Felton i Carter zagrali rewelacyjnie.

LadyDasmader

Dokładnie. I nigdy nie wybaczę twórcom filmu tego, że wykasowali sceny OPCM, gdy Snape został nauczycielem.

ocenił(a) film na 3
Wampiratka

nie martwcie się mam coś dla was na pocieszenie. Miłego oglądania

http://www.youtube.com/watch?v=__V-tjs-ad0

http://www.youtube.com/watch?v=anKIlTHXgpY