świetny , niesamowity , arcydzieło ... itd. mi sie strasznie podobał ( tylko szkoda że Dumbledore umiera no ale cóż ) dla mnie bomba !!!!!!
Nie czytałeś książki i się nie znasz. Arcydzieło to nawet nie ma ojciec chrzestny a ty chcesz dawać tak beznadziejnemu filmowi taką ocenę ? Ale skąd możesz cokolwiek wiedzieć skoro nie czytałeś książki.
A zresztą najmniejsza ocena jaką dałaś filmowi to 8/10 , żenada.
Nie masz pojęcia o ocenianiu filmów,
Yyy no wiesz ! Ja czytałam wszystkie części i jestem BARDZO BARDZO BARDZO zadowolona ! =) Nie wiem co Ci się w nim nie podobało ,ale wiadomo że film to nie książka...! Do fanów Harrego Pottera : Naprawde warto obejrzeć !
Mam temat w którym piszę co mi się nie podobało
http://www.filmweb.pl/topic/1178651/Pora%C5%BCka+1+10.html
A ona nie ma pojęcia o ocenianiu filmów bo daję prawie każdemu filmowi 10,9,8 na 10. To znaczy że nie ma pojęcia o ocenianiu filmów. Zresztą dziewczyny zawsze dają o kilka ocen za dużo.
10/10 :
Min : o.O
Herkules
Rekin i Lava
Tarzan
Casper i Wendy
Auta
Torque Jazda na krawędzi
<lol2>
Przecież widać że to dziecko od 8 do 12 lat, jej opinie nie warto brać pod uwagę.
i jej najsurowsza ocena to 7/10 gra namiętności xD
a skad wiesz ze nie czytalam ? jasnowic jestes czy co !!! to sie mylisz bo czytalam wszystkie i to po kilkadziesiat razy !!!!!! znawca filmow sie znalazl !! a co do oceniania filmow : OCENIAM TYLKO TE FILMY KTORE MI SIE BARDZO PODOBALY bo nie chce zeby tacy idioci jak ty do mnie nie pisali dlaczego tak ocenilam ich ukochany film a nie inaczej !!!!!!!!!!
dla mnie najlepsza część jest 1sza pozostałe takie sobie 2miejsce ma czara ognia to jest lekko lepsze od komnaty....ale najgorsza część to zakon feniksa....
ogólnie spodziewałam się czegoś lepszego a zakończenie to totalna klapa...
Moim zdaniem film świetny, mimo "paru" niezgodności. Wiem co mówię cz. I-V mam na DVD a książki? Czytałam każdą 2 razy. Owszem scena spalenia nory? Coś jakby się komuś przyśniło, ale najlepsza akcja z całego filmu. Dałam mu 8 albo 9... Niepamiętam. Podoba mi się. Bardzo humorystyczny mimo ponurej atmosfery, ale tych "kilka" niezgodności obniżyło ocenę. Moje ulubione części to właśnie 6, 5 i 4 poniewaz wcześniejsze są za bardzo familijne... nie ma w nich tego... napięcia.
jak zwykle świetnie zrobiony, zagrany i ogólnie super, ale pominięto wiele ważnych wątków (wiem, nie starczyłoby czasu na wszystko, ale bez przesady), głownie tego, że po powrocie z jaskini przecież w całym Hogwarcie powinna trwać walka ze śmierciożercami... to powinien być punkt kulminacyjny, główna scena filmu... przecież ginie tyle osób i w ogóle... to akurat było bardzo ważne. no i pogrzeb Dumbledora... ale ogólnie jak zwykle dobra rozrywka, te efekty itd... 9/10