Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325782
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

świetny , niesamowity , arcydzieło ... itd. mi sie strasznie podobał ( tylko szkoda że Dumbledore umiera no ale cóż ) dla mnie bomba !!!!!!

daria936

Nie czytałeś książki i się nie znasz. Arcydzieło to nawet nie ma ojciec chrzestny a ty chcesz dawać tak beznadziejnemu filmowi taką ocenę ? Ale skąd możesz cokolwiek wiedzieć skoro nie czytałeś książki.

Lecho1523

Sorry, Nie CZYTAŁAŚ.

Lecho1523

A zresztą najmniejsza ocena jaką dałaś filmowi to 8/10 , żenada.

Nie masz pojęcia o ocenianiu filmów,

Lecho1523

Yyy no wiesz ! Ja czytałam wszystkie części i jestem BARDZO BARDZO BARDZO zadowolona ! =) Nie wiem co Ci się w nim nie podobało ,ale wiadomo że film to nie książka...! Do fanów Harrego Pottera : Naprawde warto obejrzeć !

QueenOfTheDamned_21

Mam temat w którym piszę co mi się nie podobało

http://www.filmweb.pl/topic/1178651/Pora%C5%BCka+1+10.html

A ona nie ma pojęcia o ocenianiu filmów bo daję prawie każdemu filmowi 10,9,8 na 10. To znaczy że nie ma pojęcia o ocenianiu filmów. Zresztą dziewczyny zawsze dają o kilka ocen za dużo.

Lecho1523

PS: 7 na 10 :PP (Gra namiętności) ;)tak czy sak potterowi 6 daje 1 na 10

Oteki

10/10 :

Min : o.O

Herkules
Rekin i Lava
Tarzan
Casper i Wendy
Auta
Torque Jazda na krawędzi

<lol2>

Przecież widać że to dziecko od 8 do 12 lat, jej opinie nie warto brać pod uwagę.

i jej najsurowsza ocena to 7/10 gra namiętności xD

Lecho1523

a skad wiesz ze nie czytalam ? jasnowic jestes czy co !!! to sie mylisz bo czytalam wszystkie i to po kilkadziesiat razy !!!!!! znawca filmow sie znalazl !! a co do oceniania filmow : OCENIAM TYLKO TE FILMY KTORE MI SIE BARDZO PODOBALY bo nie chce zeby tacy idioci jak ty do mnie nie pisali dlaczego tak ocenilam ich ukochany film a nie inaczej !!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
daria936

dla mnie najlepsza część jest 1sza pozostałe takie sobie 2miejsce ma czara ognia to jest lekko lepsze od komnaty....ale najgorsza część to zakon feniksa....
ogólnie spodziewałam się czegoś lepszego a zakończenie to totalna klapa...

ocenił(a) film na 7
martaksp_87

Moim zdaniem film świetny, mimo "paru" niezgodności. Wiem co mówię cz. I-V mam na DVD a książki? Czytałam każdą 2 razy. Owszem scena spalenia nory? Coś jakby się komuś przyśniło, ale najlepsza akcja z całego filmu. Dałam mu 8 albo 9... Niepamiętam. Podoba mi się. Bardzo humorystyczny mimo ponurej atmosfery, ale tych "kilka" niezgodności obniżyło ocenę. Moje ulubione części to właśnie 6, 5 i 4 poniewaz wcześniejsze są za bardzo familijne... nie ma w nich tego... napięcia.

daria936

jak zwykle świetnie zrobiony, zagrany i ogólnie super, ale pominięto wiele ważnych wątków (wiem, nie starczyłoby czasu na wszystko, ale bez przesady), głownie tego, że po powrocie z jaskini przecież w całym Hogwarcie powinna trwać walka ze śmierciożercami... to powinien być punkt kulminacyjny, główna scena filmu... przecież ginie tyle osób i w ogóle... to akurat było bardzo ważne. no i pogrzeb Dumbledora... ale ogólnie jak zwykle dobra rozrywka, te efekty itd... 9/10

ocenił(a) film na 9
daria936

Drogi Lecho1523!
Bo ona ocenia film, a nie książkę. Licz się z tym.
Nie wszyscy muszą pierw czytać książki, ale jak wie o co chodzi nie czytajać i mówi, ze jej się podoba to chyba dobrze ?A z resztą to jest jej ocena, i może wyrażać swoje zdanie.