Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251050
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

To już koniec....koniec Śródziemia....szkoda po.3 części Hobbita co nam zostanie? Nigdy nie
zapomnę tych wspaniałych przygód w lotr i w Hobbicie....
Żadna strzelanka mi tego nie zastąpi....mam wielką nadzieję że Jackson coś jeszcze wymyśli bo
nudzą juz mnie te filmy akcji, horrory i głupie komedie

ocenił(a) film na 7
piskorX

W temacie o Last Goodbye masz nasze przemyślenia na ten temat :)

piskorX

Znajdziesz sobie cos innego :) będzie jeszcze mnóstwo dobrych filmów :D

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Marvel,Avatar,Stracharz,Star Wars, :) Będzie super ale TEGO klimatu nic nie zastąpi :)

ocenił(a) film na 7
thorin3

No właśnie :-(

ocenił(a) film na 4
piskorX

Prawdziwy dramat. "Trudne Sprawy" przejmują ten scenariusz.

piskorX

Nic!!! Będzie jeszcze sporo innych Avengers Czas Ultrona Ant Man Igrzyska Śmierci kosogłos część 2 Captain America Civil War coś tam z DC jeszcze spinn of z Harry Potter pierwsza część trylogii 11 listopada 2016 premiera Światowa Assasin Creed i wiele wiele innych ...... Więc nie ma powodu do rozpaczy

piskorX

Cieszę się, że nie masz większych problemów...

ocenił(a) film na 3
sentia

Faktycznie zatrważające! Jego życie straci sens. Ale z drugiej jak piszesz, sam bym chciał mieć tylko takie problemy.

JBridges

A więc życzę ci tylko takich "DUŻYCH" problemów:D

ocenił(a) film na 7
sentia

Umiesz tyljo krytykować? Aż żal mi odpowiadać na twoje komentarze. Moje życie nie traci sensu...film to mój sposób na wolny czas...a hobbit i lotr są moimi ulubionymi....zawsze miałem na co czekać....a po hobbicie na co będę czekał?

piskorX

No więc to jest twój problem....Tylko co nas to obchodzi że nie będziesz już miał na co czekać.

ocenił(a) film na 7
sentia

To nie komentuj i tyle? Trudne? oprócz ciebie i dwóch typów wszyscy piszą normalnie. Od razu zaczynasz od niemiłych komentarzy. Nie umiesz normalnie rozmawiać to dowodzenia. Umiesz jak widzę tylko krytykować. Uwierz mi napisz jeszcze jeden post którego przesłaniem.będzie nic...Uwierz mi umiem sterować moim.życiem.i nie mam większych problemów. To źle? Jeśli ty je masz współczuję, wszytko co robię przemyślenie i nie mam problemów. Jeśli masz do powiedzenia to co zawsze to nie odpisuj. Skomentuj jeszcze jeden mój post w ten gburowaty sposób to zobaczysz co zrobię. Zmień podjscie lub usuń konto. I zacznij rozmawiać z uśmiechem w przyjazny sposób.

piskorX

Hahahha dzieciaku jestem bardzo ciekawa co zrobisz? Popłaczesz się, że ktoś ma w nosie twoje dramaty? O tym, że jego ulubiona seria się kończy. No kurde koniec świata... CHCIAŁABYM MIEĆ TAKIE PROBLEMY JAK TY....

A te twoje groźby "zobaczysz co zrobię" możesz sobie w kuper wsadzić. Już ci pisałam że jak jesteś nerwowy to weź tabletkę albo idź do lekarza.

ocenił(a) film na 7
sentia

Nadpobudliwość? Pisze te posty z uśmiechem :) Dzieciaku.... przeczytaj swoje posty porównaj słownictwo i poziom wypowiedzi, przemyśl to i daj znać. Wiem ze się mnie nie boisz :-) I dobrze tym większe będzie twoje zaskoczenie :-) Popracuj nad kulturą osobistą i ogarnij się dziewczyno ok. Pyskata jesteś. Nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj I nie mów mi co mam robi. Jeśli masz większe problemy o nie umiesz nad nimi zapanować nie moja wina. Zbyt pochopnie rzucasz takimi tekstami w mija stronę. Nie dziwie się ze masz większe problemy....jak był bym twoim.szefem tez bym pewnie się na ciebie denerwował. Opanuj nerwy i zacznij pisać bardziej mile komentarze to wszystko się zmieni...radzę zacząć tez stosować miłych słów w realnym życiu.

Pozdrawiam i powodzenia

piskorX

Tak sobie chłoptasiu czytam twoje posty z innego forum w którym rzucasz się na innych. I odnoszę wrażenie, że jako 16 letni dzieciak jesteś nad wyraz nierozgarnięty i sądzisz że za ucieranie ci nosa od razu każdy dostanie bana bo ty tak chcesz..".. Chętnie się z Tobą pobawię i pokarzę ci twoje absurdalne wypowiedzi i skonfrontuję je z twoimi "radami"

Nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj I nie mów mi co mam robić...-----KILKA POSTÓW WCZEŚNIEJ DO UŻYTKOWNIKA PALLADO ORAZ DO MNIE."weź nie komentuj moich tematów i postów...bo nie mam ochoty ich czytać" "Zmień podjscie lub usuń konto" EJ NIE MÓW INNYM CO MAJĄ ROBIĆ....

Zbyt pochopnie rzucasz takimi tekstami w mija stronę-------KILKA POSTÓW WCZEŚNIEJ "Skomentuj jeszcze jeden mój post w ten gburowaty sposób to zobaczysz co zrobię"
brrrrr aż się trzęsę od gróźb 16 latka.....

"Nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj"--------Opanuj nerwy i zacznij pisać bardziej mile komentarze to wszystko się zmieni...radzę zacząć tez stosować miłych słów w realnym życiu. Taki piękny z ciebie hipokryta.... Piszesz jedno, a kilka zdań później nie stosujesz się do SWOICH WŁASNYCH RAD...

ocenił(a) film na 7
sentia

Widzisz? Twoje przeznaczenia! Krytykować innych i wytykać błędy tyle potrafisz. Nie zrozumialas...myślisz ze chce cię zgłosić.....co mi to da....i tak by Cię nie zbanowanowali...Nie rób sobie żartów z wieku. W 16 roku życia nastolatek może być już rozwinięty prawie do końca. Nie jestem malutkim Pyskatym zgredkiem. A ja nie jestem nadpobudliwy, uwierz mi ze jak ktoś jest dla mnie miły i mnie Szanuje..to nieba mu uchyle. Mam może i te 16 lat ale ty tez Przechodziłas ten wiek i nie wątpię że byłaś wzorem. Jestem fanem hobbita i lotr...czytałem książki, mam plakaty i wychowałem.się na Tolkienie...to moja pasja i szkoda ze tutaj kończy się ta przygoda. Hobbit jest wspaniały iż odrywa nas od codzienności. Można.tam przeżyć prawdziwa przygodę...a w dzisiejszych czasach...to przeżycie przygody to.zaszczyt dla niewielu. Proszę nie wytykaj mi takich rzeczy. Bo używanie takich argumentów jest niezbyt fajne.

piskorX

Kiedy ja miałam 16 lat to moim największym zmartwieniem było coś o wiele gorszego od końca ulubionej serii o Harrym Potterze. Coś na co nie miałam wpływu podobnie jak nikt inny nie ma wpływu na takie rzeczy. Żaden 16latek nie może być już prawie rozwinięty. Ludzki mózg i umysł jest w pełni przystosowany do funkcjonowania i w pełni rozwinięty po 21 roki życia. Wtedy stabilizują się hormony. W okresie dojrzewania kształtuje się osobowość i nawyki a człowiek jest jak tykająca bomba. I nie mysli do końca racjonalnie. Oczywiście może być 15 latek opiekujący się młodszym rodzeństwem bo rodzice piją... albo coś innego robią. Ale takie doświadczenia uczą tylko odpowiedzialności ew umiejętności podejmowania różnych decyzji dotyczących zła i dobra. Trzeba czasu na takie rzeczy.

I wybacz, ale pisałeś, że jak ktoś ma do ciebie szacunek to i ty masz..... ale to ty pierwszy w jednym z tematów zacząłeś na mnie naskakiwać i wyzywać oraz używać wulgaryzmów więc nie myśl sobie, że będę grzecznie dziękowała za takie odzywki w stosunku do mnie. I będę ci wtykać takie błędy bo mi je wytykano i miało to dobry skutek.

ocenił(a) film na 7
sentia

Zacząłem naskakiwac...? Nudzi mnie już ta dyskusja. Tez mam problemy ale staram się być wykuzownym tyle :-)
Jesteś dla.większości osób nie miła...proszę zakończmy to.i rozejdzmy się w pokoju. Mi też wytykano błędy...ale człowiek sam decyduje o swoim życiu. Jeśli przez Twoje dzieciństwo wytykano ci błędy i uważasz ze to dobre to trochę się mylisz. Każdy człowiek działa w inny sposób i podejmuje własne decyzję...jeśli wykonuje tyljo polecenia innych i są mu wytykano błędy ton jest nikim innym jak robotem. Ludzie powinni czynić to co uważają za słuszne, nie mówie tu o przestepcach itp idę spać mam o 7 zajęcia wiec dokończymy jutro

Pozdrawiam :-D

piskorX

Wyluzowanym? Hmmm.... Już widzę cię wyluzowanego w ciężkich losowych sytuacjach. Choroba bliskiej ci osoby, brak jednego rodzica być może brak obojga ew kłopoty finansowe, uzależnienia. Taaa u właśnie dlatego wiem że mam rację.... Nie da się przejść z uśmiechem przez wszystkie problemy. I ja nie mówię o wytykaniu błędów w życiu tylko na forum. Wiele rozmów tu stoczyłam. Wiele rzeczy przeczytałam i w końcu stwierdziłam, że niektórzy mają rację i z niektórymi chamami się po prostu nie pisze... Nawet nie zdajesz sobie sprawy o ile jest mniej kłótni odkąd nie reaguję na posty kamilka...

Jestem dla większości niemiła? Ooo tu się nie zgodzę jak KIEDYŚ BYŁAM NIEMIŁA Aaaa teraz po prostu tych ludzi ignoruję. A tobie po prostu radzę z dobrego serca. Mniej czepiania się innych o oceny innych. Mniej atakowania bez powodu. Mniej wulgarów i mniej zgrywania "mądrego i doświadczonego prawiącego kazania nastolatka"

ocenił(a) film na 7
sentia

Czyli nie potrafisz szkoda....

Miłego wieczoru

piskorX

Idź już spać ciapo...
Bo się jutro do szkoły spóźnisz.

ocenił(a) film na 7
sentia

Ciało?..mhh widzę twoją dorosłość...a ty na którą idziesz pracować do mcdonalda? Od 6 do 23 jakoś tak?

piskorX

Ja nie pracuję tylko studiuję. Widzisz życie studenta polega na tym że trzeba umieć ocenić kiedy opłaca ci się iść na wykłady a kiedy nie. A mi jutro nie opłaca się iść wobec tego mam całe 4 dni wolnego które poświęcę na przyjemności :D Od czasu do czasu pouczę się do KOLOSA z Podstaw gp

ocenił(a) film na 7
sentia

*ciało chciałem.napisać... Nwm.co.jest złego w byciu młodym...i chodzeniu do szkoły....

piskorX

Chyba "ciapo" Nic nie ma w tym złego, A powiedz mi dlaczego z taką pogardą traktujesz osoby pracujące w Mc? Praca jak każda inna i należy jej się szacunek. Zwłaszcza, że tacy uczniowie na szkolnych wycieczkach mają frajdęz frytek i cheeseburgerów które bardzo często przygotowywane są przez studentów pracujących.

ocenił(a) film na 7
sentia

Ja szanuje ta prace...chciałem po tobie pocisnac tyle :)

piskorX

Tak chciałeś pocisnąć ponieważ według ciebie praca w Mc jest czymś... hmm uwłaczającym? Albo obraźliwym.
No to z pięknej strony się pokazałeś naprawdę. Piszesz że szanujesz ale używasz żeby pocisnąć.

Gubisz się w zeznaniach.

ocenił(a) film na 7
sentia

Bo nazwałas mnie ciapą i mówiłaś ze mam iść spać..bo do szkoły...ty zaczęłaś :-( moja kuzynka tam opracowała w czasie studiów i nic w tym złego..

piskorX

No kurde faktycznie ciapa to takie uwłaczające... Dobrze mogę na ciebie wołać Piskorz..... No przecież sam pisałeś że idziesz spać bo do szkołe masz na 7 to ci napisałam żebyś juz szedł bo zaśpisz... Kurde... człowieku doszukujesz się nie wiadomo czego...

piskorX

Na śmierć.

ocenił(a) film na 7
Xoxoxox

Dobre. Post ma poziomie....szacunek

ocenił(a) film na 5
sentia

Hobbit się kończy, czas umierać ;) To są wielkie problemy nastolatków.

Pallado

Hehe oby tylko epidemia nie wybuchła :/

Pallado

no wiesz - zawsze lepszy taki problem niż jak się tu najeb.......:)

ocenił(a) film na 7
Baronek7

OOo ostatnio Cię tu nie było :)

thorin3

no nie było:)

ale jestem:)

Baronek7

Witamy, witamy :)

kamilxxx09

temacik dodany:)

ocenił(a) film na 7
Baronek7

Czekałem na ten powrót :)

thorin3

niemozliwe?:)

ocenił(a) film na 7
Baronek7

Serio :) Każda twoja wypowiedź jest dla mnie ciekawa i mądra :)

ocenił(a) film na 7
Pallado

Lepiej mieć takie niż odwiedzanie psycholog....weź nie komentuj moich tematów i postów...bo nie mam ochoty ich czytać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
spycialec

Niesamowite, zawrzeć tyle egocentryzmu, pychy i pogardy w tak krótkim zdaniu. Odznaka Trolla wędruje do Ciebie.

ocenił(a) film na 9
spycialec

Nie, jest zupełnie subiektywną opinią zakochanego w sobie buraka.

ocenił(a) film na 9
spycialec

Panie "znafco" powinieneś wiedzieć, że filmy te są różnej kategorii, więc ocenia się je pod innym względem. Kurcze czy już na prawdę nie można znaleźć wykwalifikowanego trolla w internecie, a tylko same dzieci?

ocenił(a) film na 9
spycialec

Na arcydzieło dramatu jest zbyt proste i nie zmusza do rozmyślań.