Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251062
5,6 48 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

IvH

użytkownik usunięty

Interstellar vs Hobbit

Myslę, że Hobbit więcej zgarnie kasy, Inter zgarnie mniej wiecej tyle co Incepcja..

użytkownik usunięty
JBridges

Inter też efekty, też się dla tego idzie, aby zobaczyć piękną scenografie i w ogóle zapierające dech w piersiach efekty specjalne. Oczywiście dla reżysera, ale to tylko fani, Kowalsksi nie będzie wiedział o co chodzi, również normalnie ludzie, którzy się nie interesują kinematografią. Wracając do tematu to HOBBIT 3 zgarnie więcej.

ocenił(a) film na 3

No jasne, że tak. Ale jak kolega wyżej bardzo trafnie to ujął: Nolan jest gwarancją.

użytkownik usunięty
JBridges

Nolan to gwarancja dobrego filmu.
Tak to prawda.

Hobbit równiez. Zobaczymy jak ludzie będa w grudniu zbierac szczęki z podłóg.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Bardzo możliwe, Peter zapewne marzy o oscarze i może jakiegoś dostanie :P
wrogowie: Exodus, Inter, Godzilla? co tam jeszcze?
scenografia, efekty, piosenka(nominacja pewnie i tyle), zdjęcia INTER to pewnie już fakt.

Nie wiem. Zalezy w jakiej kategorii. Moze w końcu coś mu przyznaja, ale od poczatku wiadomo, ze Hobbit nie dostał Oscarów tylko dlatego, że Akademia przyznała je już Władcy. Żałosne. wszystko pic na wode fotomontaż. Ustawiane wszystko - takie moje zdanie i go nie zmienię, chociażby Hobbitowi dali 11 Oscarów i Bóg wie jeszcze co.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

:P Jakieś tam podrzędne nagrody podostawali nasze poprzednie hobbity :p

Mnie nagrody nie interesuja, podobnie jak zarobki. Ja z tego nic nie mam, wiec dla mnie liczy ise tylko sam film i to, czy mnie się spodoba i czy zrobi na mnie na tyle dobre wrażenie, bym mógł powiedzięc "Tak, to była naprawde niezwykła podóż" :D

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Kocham Twoje posty :)

mie46ole

Ooo jakie zaskoczenie, to miłe :D Ja Twoje także, chociaz rzadko tu bywasz. Wpadaj cześciej:)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Myślisz że tylko on je uwielbia? :)

thorin3

Nie wiem ;)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Mój post mówi że ja też je uwielbiam :D

thorin3

Dziekuję :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Proszę :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Racja, tylko kibicujemy ulubionym filmom.

Hobbit według mnie .

ocenił(a) film na 8

Jakoś nie bardzo mnie obchodzi, który film więcej zgarnie. Ale tak wstępnie można powiedzieć że możliwie to Hobbit... Ludzie już się zapoznali z poprzednimi częściami i tytuł jest bardziej znany wśród kinomanów... nie wspominając o liczbie fanów Profesora, którzy chcieliby zobaaczyć jak PJ zakończy swoją filmową przygodę ze Śródzemiem.

Nie widziałam jeszcze żadnego filmu Nolana, a Interstellar chcę zobaczyć wyłącznie dlatego że ciekawi mnie tematyka, a nie "bo to film Nolana". No ale sądząc po opiniach i ocenach musi robić dobre filmy i pewnie ten najnowszy też nieźle zarobi.

Julia_20

Nolan jest dobry ale ja go cenie tylko za serie o mrocznym rycerzu .

ocenił(a) film na 8
wort801

Spoko. Może Interstellar zachęci mnie do zapoznania się z innymi filmami Nolana.

użytkownik usunięty
wort801

Incepcja o wiele wiele lepsza oczywiście wg mnie

Oglądałem według mnie tak sobie ale każdy ma inny gust :)

ocenił(a) film na 4

Wg mnie też :)

Mroczny Rycerz lepszy wg mnie :)

Najważniejsze aby stały się klasykami w swoich gatunkach, a mają na to szansę ogromną.

ocenił(a) film na 10

coś czuje,że internolan podzieli los "prometeusza"...

użytkownik usunięty
DaroO2222

Haha :D